Thursday, March 12, 2015

SNAPSHOTS


IMG_0513
Ihanan aurinkoista perjantaita! Tällä viikolla ollaan saatu nauttia aurinkoisista päivistä ja tuntuu, että kevät on vihdoinkin kunnolla tulossa. Ajattelin jakaa muutamat kameraan jääneet kuvat teidänkin kanssa, ennen kuin suuntaan tyttöjen kanssa viettämään sushi-iltaa!
IMG_0518
Viime viikolla tein pienen "kevätsiivouksen" mun huoneeseen! Siivosin pöydältä kaiken turhan pois ja asettelin uudet jutut nätisti paikalleen. Ikean "tuikkupurkki" on btw ihanan näköinen pimeässä, kun polttaa tuikkua sisällä! Valo tulee kauniisti läpi noista kolosista.
IMG_kollaasi8859
Toinen purkki meni meikkisiveltimille! Nyt sai nämäkin nätisti esille ja tulee käytettyä näitä vähän useamminkin.
IMG_0524
Viimeisimmän koeviikon palauksetkin ovat jo tulleet, ja hyvin meni! Jopa matikkakin, ainakin omasta mielestä. Alla näkyykin parhaillaan olevan jakson urakka: pitkän matikan vitoskurssi, kemian kakkoskurssi, fysiikan kakkoskurssi ja päiviä helpottamaan englannin kolmoskurssi itsenäisesti!
IMG_0549
Lähiaikoina tätä huonetta on koristanut tulppaanit kuin myös ruusutkin. Näitä kukkakuvia pursuaa jo ovista sekä ikkunoista mutta kun nämä on niin kivan näköisiä! Ihana aamuaurinkokin pääsi valaisemaan.
IMG_kollaasi8344
Lempparit maanantaisista asukuvista! Söpö pikkupoika pallon kanssa tuolla takana :3
IMG_0550

6 comments :

 1. miks käyt enkun itsenäisesti :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Koska en koe oppivani tunneilla ja se on muutenki aika helppo suorittaa ite ainakin mun mielestä, koska tunneilla tehään lähinnä puheharjotuksia!

   Delete
 2. Pakko tulla sanomaan, että sulla on aivan ihana blogi! :)

  http://sweetsweetplanet.blogspot.fi/

  ReplyDelete