Tuesday, March 31, 2015

31/03/2015

IMG_1049
Niin se aika vaan menee ja huomenna vaihtuu jo huhtikuu, huhhuh! Täällä tuiskuttaa lunta taivaan täydeltä, joka lannistaa hieman mieltä, mutta kyllä se kesä sieltä tulee ja ehditään helteillä jo ikävöidä talvea. Varsinkin itselleni tulee varmasti ikävä lunta, kun ensi talvena en olekaan täällä siitä nauttimassa. Huhtikuussa on myös luvassa kaikkea kivaa! Reissu Helsinkiin, viimeinen vaihtokoulutus Tampereella ja ylihuomenna lähdetään Teemun kanssa kahdestaan Jämsään ja Himokselle. Mutta myös se ei-niin-toivottu koeviikkokin alkaa viikon päästä. Postauksen aiheena oli siis näyttää teillekin osa asioista, joita oon hankkinut tässä lähiaikoina. Urheilu- sekä koulujuttuja on tullut hankittua aika paljon, josta voi päätellä, että motivaatiota siis riittää! Uudet jutut on parasta tällaiselle välineliikkujalle/opiskelijalle.
IMG_1194
Uudet Adidaksen kollarit ja t-paita yhteishintaan 49.90 Sokokselta
IMG_1050
Minimanin avajaisissa kaikki Lumenen tuotteet oli melkein puoleen hintaan, joten muutama uusi hankinta oli pakko tehdä. Kyseistä kulmaväripalettia olin katsellut jo siitä asti kun se tuli kauppoihin mutta 15 euron hinta ei houkuttanut, mutta nyt hintaa jäi vain noin 8 euroa. Pohjustusvoidettakaan en ollut käyttänyt aikoihin, mutta nyt taas muistin miten ihanaa on levittää meikki sen päälle! Toi on ihan parasta. Ruskea tuubi ei ole itseruskettavaa, vaan päivettävää kosteusvoidetta, jota käytin mm. viime kesänä ja rakastuin täysin! Iho jää kimmeltäväksi, ihan kuin olisi pieniä timantteja täynnä. Vihreä tuubi on naamankuorinta-ainetta, joka lähti mukaan halvan hinnan takia.
IMG_1054 (2) IMG_1203
Kauan himoittu kirja oli pakko ostaa, kun elokuva oli nähty! En malta odottaa, että ehdin aloittaa lukemisen, toivotaan kirjan olevan yhtä hyvä kuin sitä on kehuttu.
IMG_1200 IMG_kollaasi7448 IMG_1275
Urheilusukkia H&M:stä ja taas kauan himoitut urheiluhousut Gina Tricotista hintaan 34.95. Noilla kelpaa lähteä lenkille! Kun lumet sulaa...
IMG_1278 IMG_1263

No comments :

Post a Comment