Saturday, March 7, 2015

FEBRUARY FAVES

IMG_0540
Helmikuun suosikit, ehkä hieman myöhässä mutta kuitenkin! Ajattelin, etten sittenkään tee suosikit-postausta joka kuukausi, koska multa ei luultavasti löydy tarpeeksi juttuja, jotka nousisi ylitse muiden. Joka toinen kuukausi tai harvemmin olisi ehkä sopivampi tahti, kun mulla ei kosmetiikkatuotteetkaan niin paljoa vaihtele, vaan luotan mun hyväksi todettuihin vakkarituotteisiin. Muutama uusi ja hieman vanhempikin juttu nousi kuitenkin ylitse muiden helmikuussa, vaikka näitä ei tässä kauheasti olekaan.
IMG_0532_
1. KMS Californian Moist Repair-hoitoaineen löysin alennuksesta jostain pienestä kampaamosta, ja päätin ostaa sen, sillä merkki on muutoin niin kallis. Oon kuullut paljon hyvää kyseisen merkin tuotteista, ja parin viikon käytön jälkeen oon kyllä tyytyväinen tämän tehoon. Shampookin pitäisi vielä hommata. 2. The Body Shopin Mustikka-vartaloivoin sain osana syntymäpäivälahjaa Teemulta. Tuoksu on ihanan aito ja "suomalainen", sekä koostumus paksu ja kosteuttaa hyvin varsikin kuivia jalkoja. 3. EOS-huulirasvan sain kaverilta Jenkkilän tuliaisena ja siitä asti oon kuljettanut sitä mukana kaikkialle! Tuoksu on erittäin hyvä, mutta rasvaa pitää lisätä huuliin aika usein.. mutta se ei haittaa, sillä tätä laittaa mielellään lisää vaikka kokoajan! 4. Invisibobble-ponkkarit löysin vasta hetki sitten, kun nappasin paketin kouraan kassajonossa. Pari vuotta sitten ostin halpoja Glitterin versioita ja niistä sain pelkkiä huonoja kokemuksia. Ihmettelin, miksi kaikki hehkuttaa puhelinlankaponnareita, kun mulla ne vain repi hiuksia ja jäi kiinni niihin. Nää aidot on ihan toista luokkaa! Ei revi, jää kiinni tai tee muutakaan huonoa hiuksille. Hiukset näyttää päinvastoin hienommilta, kun ne on kiinni eikä päätäkään ala särkeä, jos pitää kokopäivän hiuksia ponnarilla. 5. Lumene Artic Aqua syväkosteuttavan silmänympärysgeelin ostin parisen viikkoa sitten. Mulla on usein silmäpussit tai muuten väsyneet silmät, ja varsinkin talvella silmänympärysiho on herkkä. Tää auttaa kyllä kaikkiin niihin! Silmien alta iho ei lörpötä niin pahasti ja katsekin on kirkkaampi. 6. Victoria's Secretin Pure Daydream-bodymist on ollut päivittäisessä käytössä ostopäivän jälkeenJoten varmaan turha perustella miksi se on lemppari, tuoksu vaan on niin ihana!
IMG_0546
Ellie Gouldingin - Love Me Like You Do on varmasti tullut tutuksi ainakin kaikille Fifty Shades Of Greyn nähneille, tai sitten Spotifyn TOP-listalta. Itse kuulin tämän ensimmäistä kertaa elokuvasta, ja oon siitä asti tykännyt kuunnella ja laulaa tätä! Katsotaan vain, niin kulutan tänkin loppuun seuraavan kahden viikon aikana...

No comments :

Post a Comment