Tuesday, March 3, 2015

NEW THINGS

IMG_0462
Heippa! Tänään mulla oli aivan säälittävän lyhyt koulupäivä, toisin sanoen pelkät matikan tunnit. Päätin kuvailla mun viimeaikaisia ostoksia ja esitellä niitä teillekin. Muutamasta jutusta en saanut hyvää kuvaa, joten ne näkyy varmasti lähiaikoina asujen muodossa. Yllä olevan kellon ja laukun sain Glitterin yllätyspussista ja korvakorut oli yhteishintaan kolme euroa Ur&Pennistä!
IMG_0467 IMG_0470
Leviltä ostin Lexingtonin pannulaput. Mullakin on alkanut sisustuskuume ja omaan kämppään tavaroiden haaliminen...
IMG_0471
Myöhästyin eilen bussista, joten kipaisin keskustaan tuhlaamaan aikaa ja rahaa. Sokoksella oli kauneuspäivät, jonka takia oli paljon alennuksia ja muuta mukavaa. Kävin ilmaisessa Essien pikamanikyyrissä/lakkauksessa ja ostin mukaankin yhden uuden lakan sävyssä Cute As A Button. Kuivashampookin oli loppu, joten nappasin senkin mukaan.
IMG_0476 (2) IMG_0478
Nyt lopputalvesta muotiin on noussut nämä pitsiset rintsikat eli braletet. Nämä on kyllä niin kivan näköset, kun pitsiset olkaimet näkyy paidan alta! Täytyy ostaa vielä toiset jossain muussakin värissä. Omani ostin Cubuksesta hintaan 12.95.
IMG_0486 IMG_0490
Jo melkein vuoden mun ostoslistalla on ollut kuulokkeet. Rovaniemen Anttilasta löysinkin sopivat ja vielä alennuksesta! Laadusta en tiedä, mutta ainakin on vaikuttaneet ihan hyviltä.
IMG_0484
Bik Bokista ostetut paidat, joista puhuin ennen talvilomaa! Olin katellut näitä toppeja koko syksyn, mutta koskaan en saanut aikaseksi ostaa niitä. Koeviikolla kävin nopeasti keskustassa ja näin, että nämä oli 4.95/2kpl! Ei tarvinnut kahta kertaa miettiä, ostanko vai en. Toinen on ihana baby blue ja toinen lohenpunainen.
IMG_0491 IMG_0497
Kolmas paita Bik Bokista, jonka ostin on tämä. Tää oli aika uusi, mutta olin aiemminkin jo ihaillut tätä. Edestä se on aika avoin, mutta sopii hyvin braleten tai bandeaun kanssa. Paita on myös hieman erikoisempi malliltaan mihin oon tottunut, mutta en voisi olla tähän ostokseen tyytyväisempi!
IMG_0503 IMG_0502
Viimeiset jutut tällä kertaa on Ikeasta! Alisa kävi lomalla Ikeassa ja pyysin tuomaan nämä. Sisustuskuume siis vain yltyy ja nyt on hankittu ensimmäiset omat pussilakanat, jotka on tarkoitus ottaa joskus mukaankin kun muutan. Ikean kynttilät on myös ihan parhaita, joten oli pakko saada. Niistä riittää tuoksua koko huoneeseen. Tämmöisiä juttuja tällä kertaa!

2 comments :

 1. Aivan ihania juttuja olet löytänyt :)
  Millä muuten muokkaat sun kuvia ja millaisessa valaistuksessa ne otat?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon! :) Otan kuvat aina luonnonvalossa joten mun ei tarvi muokata niitä kauheesti. Mutta kirkaassa valossa käytän kamerassa automaattivalotusta ja muutoin säädän sen ite. Ja koneella säädän pikkusen kuvia Acerin koneen sisäisellä ohjelmalla! :)

   Delete