Sunday, November 24, 2013

DEAR SANTA

Heräsin tänä aamuna aika myöhään, ja kun katoin ikkunasta ulos, yön aikana oli satanut hirveästi lunta! Illalla oli vielä pari senttiä, mutta nyt on jo parikymmentä. Toivottavasti nämä lumet pysyy! Oon ollut kotona tän päivän ja tehnyt vaikka mitä jouluun liittyvää. Aamupäivällä tehtiin joulukoristeita naapurissa, kotona laittelin jouluvaloja ja leivoin ensimmäiset joulutortutkin. Äsken mietin joululahjatoiveita ja tein pari kollaasia tännekkin. Kuuntelen tässä samalla Sannin uutta levyä, tosi erilaista musiikkia mitä yleensä kuuntelen. Sopii hyvin tähän iltaan. Tykkään hirveesti tehdä kollaaseja, mutta näitä tulee tehtyä silti niin harvoin, muutaman kerran vuodessa. Tässä siis juttuja joita olis kiva kaivella paketeista esiin!
IMG_kollaasijoulu3
iPhone-kuoret. Haluaisin mun puhelimeen jotkut kivat kuoret. Just tollaset aztek-kuvioiset olis täydelliset. 
Pipo. Oon tosi kova käyttämään pipoja, enkä haluais aina käyttää samaa pipoa. Oon kauan kuolannut tota OBEYn yksilöä. Se on täydellinen. 
Kunnon kuulokkeet. Kuuntelen musiikkia ihan tauotta kotona, koulussa, bussimatkoilla.. mihin ikinä meenkään. Kunnon kuulokkeet varsinkin kotiin ja automatkoille käytettäväksi olis enemmän kuin hyvät. Säästäis varmasti mun korvia niiltä iän ikuisilta nappikuulokkeilta, jotka mulla tuppaa menemään rikki. Nää tulis varmasti kovaan käyttöön.
Villapaita. No words needed. Ihanan mallinen ja värinen villapaita kylmään talveen. 
IMG_kollaasijoulu
Canon EOS 700D. Mun on pitänyt saada uusi kamera jo viime Toukokuusta lähtien. En tiiä miksi en sitä vielä ole saanut, mutta nyt olis kyllä sen aika. Mun vertailujen tuloksena oon päätynyt tähän merkkiin ja malliin, joka on uusi markkinoilla. Hinta-laatusuhde kuulemma täsmää! 
50mm objektiivi. Ehdoton, jos saan uuden kameran. Tästä oon lukenut ja kuullut vain pelkkää hyvää. Myös kaikki kuvat mitä oon nähnyt tällä otettavan on miellyttänyt silmää. 
OBH Magic Style Brush 35mm. Tästä on ollut mainintaa ja kilpailuja monessa blogissa, ja haluaisin itekkin kokeilla. Mun hiukset on tosi vaikeet "kesyttää". Ne on ohuet, liukkaat ja sähköiset jatkuvasti. Tätä on kehuttu niin paljon, että uskoisin tän pelastavan mun bad hair dayt. Hintakaan ei ole paha. 
IMG_kollaasijoulu2
Villapaita. Mutta vähän erilainen. Tätäkin oon katellut jo jonkin aikaa, ja ois ihanaa omistaa tällainen. Värit ja yksityiskohdat on ihanat.
Nimikoru. Oon halunnut nimikorun jo tosi kauan. Toivottavasti vihdoin saisin sellasen!
Kosmetiikkaa. En varsinaisesti tarvitse uutta hajuvettä, mutta Justin Bieberin Someday on parhaimman tuoksunen hajuvesi ikinä. Pakko saada oma joskus, ettei tarvitse aina kavereilta lainailla. Yleisesti haluaisin jotain kosmetiikkaa, esim. Essien kynsilakan, aurinkopuuterihelmiä tai vaikka jonkun suihkugeelin.
Pehmeä puuterisuti. Mikään ei oo niin ihanaa kuin sivellä puuteria naaman pehmeällä sudilla. Iteltä ei löydy sellaista, kavereilta täytyy sitäkin aina lainata haha. Eli haluaisin aidosta kuidusta tehdyn puuterisudin!
Lisäksi. Rahaa, leffalippuja, lahjakortteja ja paljon suklaata! Näitä perusjuttuja mitä varmaan jokainen saa. Nää on kyllä melkeempä kivoimpia lahjoja ja tulee ainakin tarpeeseen! 

2 comments :

  1. Suosittelen ostamaan mieluummi 35mm, on toki kalliimpi, mutta tuo 50mm on tosi ahas sisällä kuvattaessa.

    ReplyDelete
  2. Pidetään mielessä :) Ajattelin tota lähinnä asukuvien ottamiseen ja yksityiskohtien kuvailuun yms. Testaan ensin varmaan tota 50mm koska eioo pahan hintanen, ja ostan kaveriks jonkun muun jos tartten :)

    ReplyDelete