Tuesday, October 29, 2013

dream catcher

IMG_kollaasi3283
Iltoja kaikille tai aamuja tai päiviä milloin tätä luettekaan! Mun kiireinen aikakausi on jatkunut myös tälläkin viikolla. Tuntuu että kokoajan on menoa eikä missään välissä ehdi hengähtää. Ihan hyvä vaan. Välillä mulla on just tämmösiä viikkoja ja sitten tulee taas semmonen aika jolloin ei jaksa mennä mihinkään ja keskityn esimerkiks sillon enemmän tähän blogiin. Kiireiden vuoksi en oo treffannu kameraa varmaan yli viikkoon ja tässäkin tulee taas puhelinkuvia samassa muodossa kuin aiemmassa postauksessa. Toivottavasti ei haittaa. Mutta asiaan! Ostin tänään vihdoin ton unisiepparin, joka sai parhaan paikan mun huoneesta. Se on meidän "noitakaupaks" -nimeämästä paikasta ja maksoi 14 euroa. Ihan sika hieno. 
IMG_kollaasi8340
Mä jossain jumalan selän takana olevalla ABC:llä ja aamukaffe. Pyörähdettiin tosiaan sunnuntaina Katin ja Karoliinan kanssa autolla Lahdessa päin. Oli tosi outoa olla liikenteessä sunnuntaina, jolloin normaalisti en ees pääse sängystä ylös! Koko päivän tuntu että ois lauantai ja oli outoa herätä aikasin seuraavana aamuna. Takaisin ajellessa meinattiin kans ajaa hirvikolari.. kyllä siinä sydän pomppas kurkkuun!
IMG_kollaasi2894
Eimitäänhajua-kuva ja Pinjan uus rentoreppu. Olin vissiin tänä aamuna ottanu kuvan ku oon kävelly pysäkille? Oli pakko laittaa se tähän, älkää kysykö miks, entiiä. Koulun jälkeen mentiin Pinjan kaa keskustaan ja ostoksille "noitakauppaan". Pinja osti repun ja mä sen siepparin. Ostin myös Beyondista uuden häppärin kangaskassin, koska oon kuolannu sitä jo niiiiin kauan. 
IMG_kollaasi2833
Mä ihan #fuckedup koska läksyt sekä viikonloppuna Jyväskylän yössä. Mulla on koulussa paljon pientä hommaa joka päivä ja se on uuvuttavampaa kuin yks iso koe. Esimerkiksi ma, ti ja ke pitää opiskella 15 ruotsin sanaa ja aina saattaa olla pistari sekä joka maanantai tai perjantai saattaa olla fysiikan testi. Plus muut aineet ja tehtävät. Oon kyllä jaksanu panostaa yllättävän hyvin tänä vuonna. Ollaan oltu loman jälkeen reilu viikko koulussa ja oon saanu 8 plussaa! Ja välitokarin numerotki oli 8,8,9,9 ja 10. Hyvä minä. 
IMG_kollaasi2834
Itse duunaama paita ja koruja. Ostin tänään kirpparilta eurolla flanun ja kakosella hupparin. Kävin naapurissa saumurin luona ja tadaa! Uus paita siis. Mitäs tykkäätte? Tein joku aika sitten ite myös koruja. Noista alimman oon tehny ite ja loput ostanu. 

IMG_kollaasi2344
Mun huominen päivä ja italialaista vakkariruokaa. Niinkun näätte huomenna mun koulupäivä on tosi rento ja sen jälkeen aattelin suunnata ehkäpä salille ja lopuksi uimaan. Tarkotus ois viedä illalla myös kamoja kirpparille! Naapureilla sattu olemaan samaan aikaan ruoka kun menin sinne, heheh. Söin siis hyvää italialaista pastaa ja jälkkäriks vohveleita. Kyllä kelpas. Nyt mulle kalpais ihanat yöunet ja kuuma kaakao!

3 comments :

 1. voi kuinka kivan näkönen toi reppu on tossa yhessä kuvassa :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Se on kyl tosi kiva! :) se kangas vielä tuntuu just siltä miltä se näyttääki :D

   Delete
 2. Poistin vahingossa sun kommentin joka kysyit minne meinaan ysin jälkee !! Nii meen lukioon :)

  ReplyDelete