Sunday, April 28, 2013

monday is like a bitch, nobody doesnt like it


Tylsä sunnuntaipostaus. Ei mulla oikeestaan ees ollut mitään asiaa, halusin vaan laittaa pari kuvaa viikon takaa jolloin oli tämmönen samanlainen päivä. Keikan jälkeen oon ollu vaan kotona, koska on väsyttänyt ihan tajuttomasti ja kumpanakin päivänä oon herännyt vasta 12 aikaan. Outoo, koska yleensä kesälomalla mulla on suunnilleen tollanen rytmi. No ei siihenkään enään kauaa oo, 34 päivää! Aika on menny tosi nopeesti eikä meillä oo kunnollista koulua kuin kolme viikkoa. Huhhuh. Sitten pääsekin hölläämään koulusta yli kaheks kuukaudeks. Mulla on aika paljon suunnitelmia ja ideoita mitä kaikkea sitä vois tehä. Nyt vois olla hyvä idea mennä telkkarin ääreen! Tossa on muuten myös mun uus takki, jonka ostin blogikirpparilta.

8 comments :

 1. Kivan tuntunen blogi ja ihanat hiukset! :)

  Käy tsekkaas munki blogi :)

  kiiaelina.blogspot.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos ja käyn kun meen koneelle :)!

   Delete
 2. Kiva blogi!(:
  http://neeac.blogspot.com

  ReplyDelete
 3. tosi ihana blogi sulla!! oon seuraillu tätä tosi kauan ja on yks parhaista mitä oon lukenu! ois kiva jos tekisit kaveripostauksen, videopostauksen tai vaikka päivä kuvina tai jtn :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Vau kiittii tosi paljon! :) rupeen tekee näitä toivepostauksia sitten kun saan tuon uuden kameran ja varsinkaan videota en aio kuvata webillä joten se kamera on ainakin saatava ennen videon tekoa :) kyllä ne tulee!

   Delete
 4. hei tee kysymyspostaus!!!(: vaikka seuraavaks?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oon miettiny sitä aika paljon, mutta teen sen luultavasti sitten kun (jos on) enemmän lukijoita koska en tiiä tulisko kymymyksiä tarpeeks :)

   Delete