Friday, May 3, 2013

hair colouring

Perjantai-iltoja! Anteeks pieni tauko, mutta oli vappu ja kaikenlaista muuta toimintaa. Vapun vietin yötivolissa sekalaisella porukalla ja hauskaa oli. Sen jälkeen on ollut pari vähän rennompaa päivää ja ulkona on ollut tosi lämmin. Mun on jo jonkun aikaa pitäny värjätä hiukset, ja tänään sain sen sitten aikaseksi. Päädyin pitkän harkinnan jälkeen tohon Garnierin uuteen Olia-väriin ja sävyyn vaalean ruskea. Halusin tummentaa mun hiuksia, koska ne oli huonossa kunnossa ja halusin "korjata" niitä, jotta ne kasvais nopeemmin. Kesällä mun hiukset myös vaalenee auringossa tosi paljon, enkä aio värjätä niitä luultavasti kesän aikana ollenkaan. Nyt mulla ei oo onneks enään kakshaarasia ja hiukset on tosi pehmeet! Joten oon tyytyväinen ja tässä lopputulos.
Mitäs mieltä ootte? Ite ainaki tykkään ja mun mielestä mulle sopii paremmin vähän tollaset tummemmat. Tossa vertailukuvassa ne näyttää aika vaaleilta, mutta se riippuu tosi paljon missä valossa oon. Löysin tänään myös konffiskengät ja niitä pääsee käyttämään jo kahden viikon päästä. Aika on menny niin nopeesti, eihän siitä leiristäkään oo kauaa... ja nyt päästään jo ripille huhhuh. Mutta siis, Mimosa oli tänään myös meillä, katottiin toi leffa ja ostettiin pitsa. Aika chill. 

 

2 comments :

  1. oliks sul ennen ku värjäsit kakshaarasia? jos oli ni ei ne oo mihikää hävinny, vaa tossa värissä on silikoonia joka ''sulkee'' kakshaaraset ja tuntuu et ne ois hävinny:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oli, ja kyllä me mulle on tavallaa hävinny koskaa niitä ei enää näy :)

      Delete