Saturday, April 27, 2013

JUSTIN BIEBER


En voi uskoa että olin eilen Justin Bieberin keikalla, ja näin sen ihan elävänä. Joskus tuntuu vaan siltä, että se on hahmo jonka kaikki tietää, mutta kukaan eioo koskaan nähnyt sitä, eikä se ees oo olemassakaan. Mutta nyt oon nähny sen, ja tajunnu miten iso merkitys sillä on kaikkiin. Kun yks sävel alkaa soimaan niin ihan koko areena kirkuu ja itkee jo ihan täysillä. Ihan uskomatonta! Pari vuotta sitten en ees osannut aavistaa että tuun joskus näkemään hänet. Tai kuulemaan mun sen hetkistä lempikappaletta (eli varmaan Babyä?) livenä. Olin koko illan kokoajan jotenki pienessä shokkitilassa ja me kaikki kolme itkettiin lähes jatkuvasti koko keikan ajan ihan hysteerisesti. Kaveritki saatto varmaa kuulla sen puhelimesta, hah :D Noiden biisien lisäks kuultiin ainakin She Dont Like The Lights, Never Say Never, Boyfriend ja Baby. Tänään mulla on lepopäivä, koska pääsin ennen kolmeä yöllä kotiin ja nukuin melkeen 12 asti, joten jäi myös aamun riparikirkot välistä. Palaillaan ehkä huomenna!

6 comments :

 1. aa tiiän sen tunteen että kun se idoli tuntuu ihan semmoselle että kukaanei oo ikinä nähnykkää sitä ja se ei oo ees olemas, mut sitku sen näkee livenä niin on aivan että mitäs ihmettä :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niii!!! En vieläkää voi uskoo et se oli se joka siellä laulo :D

   Delete
 2. en tienny että oot belieber...... tiiätkö, fanin ja belieberin välillä on ISO ero.

  ReplyDelete
  Replies
  1. No mistä oisitkaa voinu tietää?:DDDD ja tuutko SÄ ANONYYMI oikeesti pätemään mulle tommosesta asiasta?:D hei ihan oikeesti! Tekeekö se sit ihmisestä belieberin että facebookissa lukee "työskentelee yrityksessä belieber"??? Sää et tiiä mun suhtautumisesta justin bieberiin joten sun on vähän paha tulla tommosesta tänne sanomaan :) ja jos sää pidät itteäs jonain belieberinä nii oisit tullu ees nimellä!

   Delete
 3. ei vittu toi ano hajosXDDDD

  ReplyDelete
 4. No oikeesti XDDD kui idiootteja voi ihmiset olla

  ReplyDelete