Tuesday, April 23, 2013

must have

1. Statement-korut. En yleensä pidä mitään näyttäviä koruja kaulassa, mutta musta nää kaks korua olis silti tosi kivat. Niitä voi yhistellä ihan arkivaatteiden kanssa, ja myös juhlavaatteiden. Ja musta on hyödyllistä omistaa kultanen ja hopeinen yksilö. 
2. Bikinit. Tarvisin kesälle uudet biksut, ja musta toi yhistelmä ginan eri bikineistä näyttää kivalle. Ton yläosan alaosa ei ollu kiva, eikä ton alaosan yläosa ollu kiva, joten voisin ostaa molemmista noi ja käyttää niitä "sekasin". Uin kesällä yleensä shortseilla, mutta eihän sitä tiiä vaikka lähtis jonnekkin muualle ;)
3. Pipokin olis kiva, vaikka kesä tulee. Eihän sitä helteillä tarvi käyttää ja heinäkuustahan ennustettiin sateista? Joten tarviin uuden pipon. Mieluiten tota väriä ja mallia. 
4. Flanu hupulla. Tätä ei varmaa tarvii paljoo selitellä. Flanu hupulla olis kiva.
5. Vanssit. Ostin kesäks matalavartiset mustat converset, vaikka mun piti ostaa mustat vanssit. Syynä oli kuitenki se, että ne makso vaan 50e. Kesällä kuitenkin tarvii paljon kenkiä, koska sisällähän ei olla, joten luulen että ostan jonkunlaiset värikkäät vanssit kesälle. 
6. Canon EOS 600D. Haluaisin siis uuden kameran rippilahjaksi. Vanha ei oikeen vastaa enään omia tarpeita, ja tohon sais pari tosi kivaa objektiivia ja sais kuvattua parempaa videota (myös tänne). 
7. Dr.denimit. Ja viininpunaset sellaset. En usko että mustia farkkuja haluan kesällä käyttää, ja muutenkin noi on parhaat housut koskaan. Joten siks ne. 
8. Cheap Mondayn t-paita. Ja pari muutakin kesäpaitaa ehkäpä. Mutta toi olis kiva ainakin. 
9. Shortsit. Yhdet tai kahdet joko amerikanlippukuvioiset, liukuvärjätyt tai niitilliset. 
10. Samyang fisheye 8mm ja 50mm objektiivit. Aattelin ostaa ite rippirahoilla jos saan tuon kameran. 
11. Kangaskassi. Niitä ei voi olla koskaan liikaa. Parikin olis hyvä ostaa ennen kesää.
12. Sweet-snapback kesäksi suojaamaan päätä ja muutenkin. Tosi siisti ja tuskin kesällä kuitenkaan pipoa kokoajan pidän. 
13. Sukat. Tai siis tennissukat. Tommoset kuitenkin.

No comments :

Post a Comment