Wednesday, October 22, 2014

photo posting part 2

IMG_kollaasi3945
Koeviikon jälkeinen maanantai jäi vapaaksi, sekä sattumalta Teemullakin oli etäpäivä. Menin jo 9 Teemulle, ja Teemu teki mulle ruokaa! Täydellistä // Tän hetken urakka, joka huipentuu parin viikon päästä, kun alkaa ihana koeviikko.. // Jonkun illan selfieee // Eräs sunnuntai tultiin meille, ja täällä odotti tuore pitsa, nam!
IMG_kollaasi2984
Mun ilme kun ensilumet tuli // Ei ollut kovin mukava herätä, katsoa ikkunasta, nähdä tämä näky ja tajuta, että kohta joudun lähtemään tonne.. // Oli pakko laittaa tästäkin kuva, sillä muutama viikko sitten söhelsin hiukan :Dd Oli pakko tikata, tuli sen verran syvä haava, että lihaskin näkyi. Toivottavasti ketään ei ällötä! // Ihana "syksyinen" kukkanen
IMG_kollaasi2399
Rakkaani // Aamupalapitsat, terveellinen alku aamuun.. or not. // Välitunnilla kauppareissulla bongasin nätin värisen puun // Taas niitä leffaherkkuja
IMG_kollaasi3294
Enon 50-vuotissyntymäpäiville lähdössä! Harvinaisen samannäköinen minä kuin päättäripäivänä // Liikuntatunnilla suunnistamassa // Meille ostettiin kahvikone, mutta en oo löytänyt vielä mitään hyvää makua, joten juon kaakaota :)
IMG_kollaasi9343
Noniin! Sitten päästäänkin Sokoksen alennuspäivien ostoksiin. Keskiviikkona tuli ostettua vaikka ja mitä, kuten kuvasta saattaakin huomata. Kaikki tuli kyllä tarpeeseen! Pahoittelut pikkuhousunsuojista ja tamponeista, ne unohtui kuvaan XD samapa tuo // Torstaina kävin ruokavälkällä hakemassa valokynät, sillä ne on normaalihintaisina niin pirun kalliita. Tuo kulmageeli on uusi tuttavuus, jonka ostin kehujen perusteella. Se ansaitsi kyllä heti vakkaripaikan mun meikkipussissa! // Perjantaina äiti kävi hakemassa mulle tämän Björn Borgin pikkuhousupaketin // Lauantaina ennen kampaajaa mukaan tarttui vielä uusi meikkivoide ja huulipuna!

No comments :

Post a Comment