Sunday, August 3, 2014

puhelinkuvia

IMG_0448
Aamukahvilla parhaassa paikassa! // Päivällä käytiin syömässä Burger Kingissä. En oo uskaltanut käydä kertaakaan vielä Jyväskylän uudessa Burger Kingissä, koska siellä ei kuulemma sen kummosemmat burgerit ole. Helsingissä ainakin maistuu! // HKI // Shoppailut vasta aluillaan..
IMG_0449
Aurinkoisessa esplanadipuistossa // Käytiin hakemassa Robert´s Coffeesta tätä jäälattea! //  H&M sovituskopissa perinteistä asukuvaa // Steissillä lähdössä kotiinpäin!
IMG_0450
Melkein seuraavana päivänä Helsingistä, otettiin suunta takaisin päin, mutta jäätiin matkan päähän Hämeenlinnaan. Oltiin ensimmäinen yö Aulanko camping -retkeilyalueella mökissä. // Seuraava yö oltiin hotellissa Hattulassa, joka oli tosi hieno paikka! Rauhallinen, mutta täynnä tekemistä. Illalla oli upea auringonlasku. // The hand which I don´t ever let go. // Junassa menossa vihdoin kotiin!
IMG_0451
Viimeisenä päivänä Hämeenlinnassa käytiin Wanaja-festareilla Linnapuistossa. Siellä esiintyi ensin Mikael Gabriel ja sen jälkeen Robin. Oli ihan kivaa, vaikka en mikään fani olekkaan. Hotellilla pelattiin minigolffia ennen lähtöä ja käytiin pulahtamassa järvessä.
IMG_0452
Kotiin päästyä meninkin heti seuraavana päivänä töihin. Mulla oli siis kaksi viikko Hesburgerissa, ja hyvin meni! // Yöuinnilla Köhniöllä // Kesän ainoa telttareissu parin viikon takaa.. // Mansikkakakku! Parasta kesässä
IMG_0453
Miitissä! Päästiin vasta heinäkuun lopulla ekan kerran miittiin tänä kesänä, mutta ensi viikolla uudestaan! // Terveellistä iltapalaa // ..ja epäterveellistä aamupalaa. // Töissä omat tekemät ruuat! Kyllä kelpas  IMG_0455
Työpäivän jälkeen sain yllätysleffaliput Teemulta! Oltiin pitkään puhuttu, että mennään kattomaan tuo leffa, sillä olin tosta niin innoissani. Ihana yllätys! // Bussissa menossa Rovaniemelle! Matka kesti 9h, mutta nopeasti meni hyvässä seurassa. // Ekana iltana oltiin vesisotaa // Käytiin myös kaupoilla ja löysin Bik Bokista vaikka mitä. Menin 10-15 vaatteen kanssa sovituskoppiin.. en oo varmaan ikinä sovittanut noin montaa vaatetta yhdessä kaupassa!

Moikka! Kokosin vähän heinäkuun ja elokuun alun puhelinkuvia! Kiire on jatkunut, ja oon potenut huonoa omatuntoa siitä, että en oo ehtinyt postailla. Se on kokoajan mielessä ja uusia ideoita on tullut paljon. Kohta pääsee normaaliin arkirytmiin, jolloin ehtii olla iltaisin kotona. Kirjoitan kuviin tekstit myöhemmin illalla, sillä nyt jatketaan nurmikon leikkausta!

No comments :

Post a Comment