Wednesday, August 20, 2014

Linnanmäki

IMG_kollaasi2444
IMG_5991
Lähdettiin lauantaina Porvooseen perheen + Teemun kanssa yöksi, sillä sunnuntaina mentiin Linnanmäelle. Päästiin Lintsille siis ilmaiseksi äidin töiden kautta, joten oltiin paikanpäällä jo seitsemältä aamulla. Kuvailtiin kallion päällä ja tein läksyjä kunnes päästiin sisään puoli yhdeksältä. 
IMG_6037
IMG_kollaasi3254
IMG_6016 IMG_kollaasi8932
IMG_6062 IMG_kollaasi8234 IMG_kollaasi2393 IMG_6064
Mentiin ensimmäisenä uuteen Kingiin, koska en luultavasti olis muuten enää uskaltautunut siihen.. Oli ihan hirveetä, kun se nous hitaasti ylös ja tuli yhtäkkiä niin kovaa alas, etten nähnyt mitään vaikka oli silmät auki! Näkymät oli aika upeet. Sitten käytiinki näissä perus kirnussa, ukossa, raketissa ja vonkaputouksessa, joissa oli samaan aikaan hauskaa että pelottavaa. Pelkään siis korkeita paikkoja, mutta tykkään vauhdista, joka on aika huono juttu tavallaan, koska haluan pyöriä laitteissa. Syötiin myös pehmikset ja tutkittiin paikkoja, jonka jälkeen lähdettiin ratikalla keskustaan. Söin ensimmäistä kertaa Vapianossa, ja oli kyllä tosi hyvää! Ainut miinus oli jonottaminen. Sen jälkeen kävin vielä pikaisesti Zarassa, josta ostin perus t-paidan. Sitten lähdettiinkin jo ajelemaan kotiin päin. 
IMG_6078 IMG_6087
Sain myös iskältä tuliaisina laivalta karkkia! Uskon, että suuri osa noista tulee syötyä huomenna, kun lähdetään lukion ykkösten kanssa ryhmäytymisretkelle Tikkakosken varuskuntaan! Siitä lisää viikonloppuna. Btw, ostin perjantaina mun kännykkään tollasen linssisetin, joka on ihan sairaan siisti!

No comments :

Post a Comment