Tuesday, July 1, 2014

kesäkuu puhelimesta

Muistin yks päivä, etten oo kuukausiin laittanut tänne puhelinkuvia! Päätin korjata heti asian. Nää kaikki kuvat on kesäkuussa otettu uudella puhelimella. Laitan tänne ehkä jossain vaiheessa vanhasta puhelimesta jotain kivoja, jos löytyy. Mutta, here you go!
IMG_kollaasi7544
Eka työpäivä ja minä melkein skarppina! // Uusi puhelin, tai oli ainakin vielä eilen. Kävin nimittäin tänään ostamassa taas uuden. Täähän ehti olla mulla sen pari viikkoa, heh. // Katottiin vähän aikaa sitten töitten jälkeen leffa nimeltä The Host. Oon nähnyt tän viime keväänä elokuvissa, mutta halusin näyttää tän Teemullekkin. Suosittelen! // Töissä tauolla! Tämmösen lounaan oon syönyt jo vähän liiankin monena päivänä. Mutta aina yhtä hyvää. 
IMG_kollaasi7346
Näytin aika onnelliselta kello 08.00 AM. Johtui varmaan siitä, että viimenen työpäivä kyseisellä viikolla. // Brasilia-ateria! Oltiin monena päivänä puhuttu, että ei hitto pitäis maistaa tota jalkapallohampparia ku näyttää niin hyvältä, joten Kankaan tehtaan avoimien ovien jälkee piipahettiin mäkkärissä. Luulin, että Teemu käy ostamassa pari juustoa, mutta sieltä tulikin tämmönen! // Juhannuskukkia töissä, kerääjänä tietenkin kukas muu kuin MINÄ! // Juhannussaunan jälkeen paistettiin makkaraa.
IMG_kollaasi3922
Kaikki kuvat juhannukselta! Aluks koko päivä tuntu ihan paskalta ja sato kokoajan, mutta illaksi tuli ihana sää ja upea auringonlasku. Tästä mä tykkään mökillä ja haluisin mahdollisimman pian takasin. Ehkä mennäänki ens viikonloppuna! Se on yks harvoista paikoista missä pystyy rentoutumaan ja irtautumaan kaupungin vilinästä. Ja on vaan kiva olla korvessa ihan kahdestaan. Voisin viettää niin vaikka koko kesäloman tai loppuelämän! 
IMG_kollaasi9843
Menossa reilu viikko sitten syntymäpäiväjuhliin! Puin päälle mun rippimekon vuoden takaa, vielä meni kiinni asti! // Eväitä taas.. ja mun ekat mansikat! // Tää ei oo ainut tällanen kuva. Me ostetaan jäätelöt lähes joka päivä.. :D Oisin voinut tehä postauksen pelkistä jäätelökuvista. // Menossa nukkumaaaaaaazzzzz. Hitsit kun Teemu vei toissapäivänä ton hupparin kotiin. Milläs mää nyt nukun?? 
IMG_kollaasi2432
Huhhuh mä tauolla, muut töissä. Näyttää väsyttävän hieman.. // TAAS kukkia poimimassa ajankuluksi vanhusten kanssa. // Tuliaisia kaupungilta. // Lähdössä teatteriin. Laitoin kukkasen päähän vaikka satoi, ei masentanut sää niin paljoa! ;D

2 comments :

  1. miten voit kirjottaa iphone 4 että se on väliaikanen paska? oot kyllä kiittämätön.

    ReplyDelete
    Replies
    1. En kyllä sitä tosissani meinannu..:D Miksen olis kiitollinen jos mun poikaystävä osti mulle väliaikasesti puhelimen? Et taia kyllä ihan tuntea mua eikä jotai tageja tarvi ottaa tosissaan :) mieti pliis ennenku sanot jotain tommosta ku mua ei liikaa kiinnosta

      Delete