Friday, July 11, 2014

kesän suosikkeja

IMG_3980 Ajattelin toteuttaa tällasen postauksen mun kesän suosikeista, sillä oon pitkään miettinyt tän tyyppisen postauksen tekemistä. Mulla ei kuitenkaan tulisi tarpeeksi suosikkeja joka kuukausi, jotta voisin tehdä aina "kuukauden suosikit" -postauksen. Tai no, mistäs sitä tietää vaikka joskus innostuisinkin tekemään. Tällä hetkellä mulla ei ainakaan ole niin paljoa suosikkijuttuja. Tässä on kuitenkin muutamia uusia suosikeiksi nousseita juttuja ja jokunen luottotuote.  
IMG_3995
1. Eucerin Dermo Purifyer hydrating care -kasvorasva. Ostin tätä viime syyskuussa kokeiluksi, kun testasin lehden mukana tullutta näytettä. Rakastuin tähän heti ekalla kokeilukerralla, enkä voi hehkuttaa tätä liikaa! Tää on oikeesti hyvää, ostakaa tätä! En voi muuta sanoa :D Tyrkytän tätä aina kaikkien kavereiden naamaan ja käsken kokeilla, koska tää oikeesti poistaa rasvasen ihon ja ehkäisee epäpuhtauksia. Mun iho meni heti huonompaan kuntoon, kun tää loppui enkä heti ehtinyt ostaa uutta. Tää on kevyt ja imeytyy heti! Sen takia tätä laittaa naamaan välillä liikaa, koska tää imeytyy niin nopeasti eikä tunnu iholla miltään. Aivan loisto tuote mun sekaiholle. 
2. Garnier Ultimate Beauty Oil -ihonhoitoöljy. Ostin tätä kesäkuun alussa ihan vaan kokeiluksi. Oon laittanut tätä muutaman kerran suihkun jälkeen ja pari kertaa aurinkoa ottaessa. Tää tuntuu iholla kevyeltä, ja tätä on helppo levittää suihkuttamalla suoraan pullosta, josta tulee juuri sopivan verran. Tykkään myös mielummin laittaa tätä hoitavaa öljyä vauvaöljyn sijaan aurinkoa ottaessa. Hyvä tuoksu on myös plussaa!
IMG_3998
3. Lumene Vitamin C+ -heleyttävä vartaloemulsio. Löysin tätä muutama viikko sitten meidän kaapista ja kokeilin huvin vuoksi. Tää on tosi kevyt vartaloemulsio, joka lupaa antaa hehkua, ja sitä se todellakin tekee! Tää päivettää hiukan ihoa, joka näyttää tosi hyvältä rusketuksen kanssa. Ekan kokeilukerran jälkeen ihmettelin miks mun iho kimmeltää ja näyttää siltä kun siinä olis pieniä timanttihippuja, niin tajusin että se johtuu tästä rasvasta. Suosittelen tätä varsinkin kesäksi!
4. Pepsodent White Now Gold -hammastahna. Tästä mulla ei oo sen kummempaa sanottavaa. Ostin tän vähän epäillen, että tehoaako tää, mutta yllätyin positiivisesti! Kun tätä muistaa käyttää päivittäin, niin tuloksiakin näkyy ja ne kestää.
5. Wella Oil Reflections -silottava hiusöljy. Aloin vähän reilu vuosi sitten käyttää tätä ja ensimmäinen pullo loppui viime talvena. Ostin erästä toista öljyä, mutta palasin tähän melkein samantien, koska tää on niin hyvää! Oon testannut lukemattomia hiusöljyjä, mutta rehellisesti sanottuna tää on parasta! Kevyt koostumus, hyvä tuoksu ja hiukset jää sileiksi, pehmoisiksi ja hoidetun tuntuisiksi. Tää nousi siis uudestaan mun suosikiksi, ja lunastaa kaappipaikan pitkäksi aikaa.
IMG_3985
IMG_3994
Seuraavaksi mun kaksi lempi hajuvettä. Molemmat oon saanut viime kesänä, mutta lemppareita edelleen. Daisy by Marc Jacobs on kevyemmän tuoksuinen, ja voisin käyttää tätä vaikka joka päivä, mutta en halua tuhlata sitä liikaa.. :D Tuoksu on kesäinen ja raikas. Escadan Cherry In The Air on vähän voimakkaamman tuoksunen, ja tää on mun ehdoton lempituoksu kaikista hajuvesistä! Oonkin käyttänyt tän melkein loppuun, joten kohta täytyy käydä ostamassa uusi. Tuoksu on makea, ja ainut miinus siinä on, että se houkuttelee ampiaisia. 
IMG_3335
Skyr -rahkat. Maistoin ekan kerran tätä rahkaa kesäkuussa, ja tykkäsin kovasti! Siitä asti oonkin syönyt lähes joka päivä ainakin yhden tällasen ja maistanut melkein jokaista makua. Töissä nää oli tosi käteviä syödä ja hyviä aamu-/iltapaloja. Makuja on myös paljon ja kaikki on maistuneet hyviltä! 
IMG_4861
Tuoreet hedelmät. Ja marjat myös. Näin kesällä innostun aina enemmän syömään kaikkia hedelmiä ja marjoja. Talvella niiden syönti aina unohtuu jotenkin. Kesällä vaan on niin helppo aurinkoa ottaessa syödä vaikka vesimelonia tai mansikoita. Täytyy talvellakin alkaa panostaa näiden syöntiin!
IMG_kollaasi3233
Aurinkotuotteet iholle ja hiuksille. Tänä kesänä oon enemmän panostanut ihon ja hiuksien suojaamiseen auringolta. Ostin toukuussa tuon aurinkorasvan naamalle, ja se on ollut kyllä ostamisen arvoinen! Myös kaikki hiustuotteet on olleet hyviä. Hiukset ei tunnu niin kuivilta koppuroilta, vaan joustavilta ja kosteutetuilta. Aion mennä kesän jälkeen leikkaamaan kuivat latvat pois ja käydä kosteuttavassa hiushoidossa, jossa kävin keväälläkin. 

En tiiä yhtään mitä mieltä ootte tämmösestä postauksesta, joten kertokaahan teenkö jatkossa tän tyyppisiä postauksia? Tai mitä haluaisitte nähä jatkossa? :)

2 comments :

  1. ei tota cherry in the airia saa enää, se oli kausituoksu :)

    ReplyDelete
  2. Mää näin sitä jossain vielä yks päivä :o

    ReplyDelete