Tuesday, April 15, 2014

phonepics

Heippa! Aattelin jakaa puhelimeen kertyneitä kuvia näin tiistai-illan kunniaksi. Alkaneella viikolla ei oo tapahtunut sen ihmeempiä. Jaksoin lukea vähän uskontoakin, ja kokeesta tuli mukavasti 9puoli. Huomikseksi pitäis kerrata vähän äikän kielenhuoltoa ja sitten onkin jo pääsiäisloma. Tää alkuvuosi on mennyt hirveen nopeasti! Peruskoulua on jäljellä enää kuusi viikkoa, ja suurinosa viikoista on vajaita. Kesälomakin on jo ihan nurkan takana eikä lukion alkuunkaan ole siis enään pitkä aika. Mutta nyt kuviin!
IMG_kollaasi2197
1. #selfie junasta 2. & 3. Onko parempaa tapaa aloittaa aamu? 4. Off to @helsinki!
IMG_kollaasi2372
5. Päivitetty meikkipussi 6. Aamulla kyytiä oottelemassa 7. "Onks mun pakko lähtee kouluun tässä säässä..." 8. Viikko sitten sunnuntaina lähdettiin kiirellä Teemun kanssa keskustan H&Mlle ostamaan hupparia ennen sen sulkeutumista, ja päätettiin extemporee samalla kävästä leffassa tsekkaamassa Kummeli!
IMG_kollaasi2822
9. Ajosta suoraan napattu kuva! 10. Perjantain salkkarimässyt 11. Tää oli oikeesti hyvää.. 12. Wuffet lenkillä metässä!
IMG_kollaasi2382
13. Naamiot namaan! (jokaisessa kuvassa missä mun sormet näkyy mulla on lohkeilleet kynsilakat, hahaXD) 14. Kiitos Prismalle 2.90e/kg maksavista irtokarkeista, oli pakko ostaa kilo karkkia 15. Kuviksen ope oli laittanu kaks mun työtä esille Kilpisgaalaan! (vasemman puoleinen ja oikealla olevista keskimmäinen) 16. Lukueväät

No comments :

Post a Comment