Sunday, December 15, 2013

last week

Pahoittelut että oon ollut niin tylsä tän viikon. Mulla on ollut ainakin neljä koetta (siis niin monta etten oo enää itekkään kärryillä), läppärin netti ei toimi ja en oo ehtinyt ottamaan kuviakaan. Perjantaina oli myös blackout, mutta sinne en todellakaan uskaltanut ottaa kameraa mukaan.. tarviikohan edes mainita miksi. Ulkonaki on niin kylmä ettei sielläkään viitsi olla koulumatkoja pitempään. Joku päivä vois kyllä pukea pilkkihaalarin päälle ja mennä ottamaan asukuvia? 
IMG_kollaasi2179
Lähössä tanssiaisiin ja frappuchino vielä kerran. Okei huijasin vähän, toi tanssiaiskuva on viime viikolta, eikä tältä viikolta. Tykkäsin niin paljon mun mekosta! Kerrankin asuvalinta meni nappiin vaikka tolla olikin vähän vaikeeta tanssia. Ja toi kahvi.. niin hyvää. Onneks lähetään joulun jälkeen stadiin niin saan tota taas!
IMG_kollaasi2342
Pieni lämpö ja vastapainona jäätävä kylmyys. Oon ollu yli kaks viikkoo kipee. Välillä tuntuu ihan terveeltä, mutta silti on kuumetta. Otin myös sen rokotteen ja siitä tulin vielä kipeemmäks.. Ja aamuaurinko lauantaiaamuna kun olin lähdössä Riinalta kotiin! Oli muute pirun kylmä.
IMG_kollaasi6777
Laatukuva ja rakkausvalot. Oon koko viikon lukenu hiki hatussa kokeisiin, tai no ainakin yrittäny. Muita kokeita ei olla saatu takasin kuin enkun kokeet, joista sain 8- ja 7puol. Nyt alkavalla viikolla olis vielä fysiikka, äikkä ja yhteiskuntaoppi. Tuntuu hirveen rankalta, mutta onneks on enää tää yks viikko koulua ja sit helpottaa! Mutta hirveen pelottava, että puolet ysiluokasta menny ja yhteishakuun on enää kaks kuukautta. 
IMG_kollaasi2922
Blackout - tästä se alko ja tähän se päätty. Oli ihan kunnon kreisibailut ja näin hirveesti tuttuja. Mentiin sisään yheksän aikaan ja lähettin yhen aikaan keskustaan päin. Haettiin mäkistä ilmaset limut ja sen jälkeen juostiin harjun portaita, koska luultiin että ne oikasee. What the hell, mutta eipä ollukkaan näin. Jokatapauksessa päästiin nukkumaan ja se oli pääasia! Sori alhainen panostus kuviin ja tekstiin, mutta aina ei voi onnistua.. Nyt pakko lukee fysiikkaa ja painaa ainaki 39043 kaavaa päähän.

2 comments :

  1. pääsit vaihtoon ja saat enkun kokeista alle kasia?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kuka sano että saan kaikista enkun kokeista alle kasia? Puhuin tossa yhdestä kuuntelukokeesta josta sain 7puol. Mun enkun numero on jokaisessa todistuksessa 9 eikä yks kuuntelukoe vaikuta mun vaihtoon lähtemiseen! Selvennyksenä saan enkun kielioppikokeista yleensä 8puol tai paremman joten taidat olla hyvin perillä mun koulumenestyksestä :) Eikä yks koe määrittele mun englanninkielen taitoa. Herääääää

      Delete