Tuesday, September 3, 2013

MY ROOM

Heippa! Vihdoinki sain kuvattua mua huonetta ja tehtyä tän postauksen. Yleensä mun huone on siisti, mutta silti mulla meni sen siivoamiseen jokunen hetki koulun jälkeen. Tältä koko kämppä näyttää ovelta katsottuna...
...ja vähän tarkemmin tältä. En hirveesti pidä tosta kaapista, mutta valokuvaseinä on yks mun lempiasioista tässä huoneessa. Sänky kanssa, vietän siinä suurimman osan ajasta kun oon kotona eli nukun, teen läksyt, oon koneella, katon tv, syön ja kuuntelen musiikkia tai luen. Kaapissa on kaikenlaista rojuista kirjoihin.  Kaapin päällä taas on laatikoita, joissa on kortteja, julisteita ja muita juttuja. 
Seuraavana vaatehuone. Tästä ei pahemmin mitään kerrottavaa, alhaalla tangolla juhlavammat paidat ja mekot, neuleet ja hupparit. Seuraavalla hyllyllä kaikki housut ja ylähyllyllä shortsit, paidat, topit ja bandeaut. Toisella puolella ylähyllyllä t-paidat, flanellit ja laukut/reput. Ja alemmilla hyllyillä urheilu-, yö- ja alusvaatteet sekä sukat. Sivulla olevilla naulakoilla on farkkuliivejä ja muita yksittäisiä vaatteita. 
Oven vieressä olevan kaapin päällä on korurasia, jossa on lähes kaikki korut. Nykyään sen päällä on myös jotain kosmetiikkajuttuja, koska mun on helpompi meikkailla ison peilin äärellä. Oven toisella puolella on kapea ja korkea kaappi, jonka päällä on peili, hajuvedet ja jotain muuta pientä. Sen yläpuolella on pikkukaappi jossa on rannekoruja. Itse kaapissa on hiusrautoja, rasvoja, meikkipusseja yms. ja sen ylälaatikossa kynsilakat. 
Sitten pöytä. Sillä en tee oikeestaan mitään, mutta tää huone näyttäis oudolta ilman sitä. Amanda asuu pöydän päässä hyllyn alla ja telkkari ja dvd-soitin vieressä. Pöydän alla on vielä kaksi asukkia. Hyllyn päällä on tauluja (joiden kuvia voisin vaihdella), koriste-esineitä ja simpukoita ulkomailta. Sängyn lähellä on laatikko, jossa on kaikkea tarpeellista. 
Ja vielä kokonaiskuvaa sängyn päältä. Mitäs tykkäsitte tästä? :) 

2 comments :

  1. of course like your website but you need to test the spelling
    on quite a few of your posts. A number of them are rife with spelling problems and I to find it very bothersome to tell the reality
    nevertheless I'll certainly come back again.

    Feel free to surf to my webpage; activbar

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hmm okey but i dont write written language :)

      Delete