Sunday, June 30, 2013

bye google reader

Puolen tunnin päästä pitäisi siis google readerin lakata toimimasta. Lukijapalkki ei häviä minnekkään, mutta syötteen kautta blogeja lukevat eivät voi enää lukea blogeja bloggerin kautta. Kaikista varminta on luoda tili blogloviniin ja  tämän (click) linkin kautta kaikki bloggerin kautta luettavat blogit siirtyvät automaattisesti jokaisen bloglovin-tilille luettavaksi. Ennenkuin tuo siirtolinkki toimii, täytyy olla kirjautuneena omalle bloglovin-tilille. Se on tosi helppo siirto ja kestää vain pari minuuttia. Ei tarvitse yksitellen etsiä blogeja ja alkaa uudestaan seuraamaan. Tuolla oikeassa palkissa on myös tämän blogin linkki blogloviniin! Tai sitten painatte tästä! 

2 comments :

  1. Huoh, kyllä blogeja pystyy edelleen lukemaan bloglovinin kautta. Koittakaa ihmiset lukea tiedotteet itse, älkääkä uskoko huhupuheita.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anteeks nyt vaan mutta en oo nähny missään mitään tiedotteita ja en ymmärrä miten tää sun persettä kutittaa?:D en oo mielestäni missään vaiheessa sanonu olevani varma siitä että blogeja ei muka voisi lukea jatkossa bloggerin kautta?

      Delete