Wednesday, May 23, 2012

perfect day with a perfect girl ♥

Nää pari viimesintä päivää on ollu niin täydellisiä! Eilen meillä oli liikkaa pari tuntii tossa ihanassa säässä ja vieläpä jalkapalloo. Btw, käytii myös Pinjan ja Mimosan kaa ruokavälkällä mäkissä kolmipäällä pyörällä. Sit Laura tuli meille ja lueskeltiin näihi meijä viimesii kokeisii vähä ja lähettii käymää keskustas. Ostin vihdoinki farkkushortsit! Mukaan tarttu myös limenvihree bikinialaosa, normit harmaat shortsit ja tommone sairaan hieno tuubitoppi. Sit värjäiltiin Lauran hiukset ja mentii viel kattoo salkkarit meille :) Kiitti ihanasta päivästä Laura♥
Tänään heräsin tahallaan myöhään, melkee myöhästyinki sit lopulta... Oli vaa nii ihana olo ja hyvä mieli koska sain vielä myöhään illalla tietää et ruotsin kokeesta tuli 10-! En vieläkää meinaa uskoo, koska äikän aineestaki tuli 9½! Iha hyvä loppukiri. Mut eipä tähä iltaa mitää ihmeellist, olin lenkillä koirien kaa ja nyt lueskelen viel vähä tuolla nurmikolla seiskan viimeseen ja vaikeimpaan enkun kokeeseen!
Löysin muute maailman ihanimman shortsipuvun jonka käyn ostaa joku päivä! Ja sain maailman parasta salmiakkia kööpenhaminasta :)

3 comments :

  1. hhaha... tommosen shortsipuvun just ite ostin mut erivärisenä ((: mut kivoja kuvia ! millon voit olla ??

    ReplyDelete