Saturday, July 25, 2015

FLOWERS

IMG_kollaasi9843 Reissussa värväsin pikkuveljeni ottamaan muutaman kerran asukuvat, jotta saisin vähän materiaalia tännekin. Voitteko uskoa, että nämä kuvat on ottanut 10-vuotias poika? Haha, itsekin olin yllättävän tyytyväinen kuviin. Vaatetta tuli pakattua mukaan aika paljon, eikä läheskään kaikkea tullut pidettyä. Kuvassa olevaa crop toppia tuli pidettyä varmaan joka toinen päivä ja harmaata hametta aina altaalle mennessä. Alkukesästä ostetut slip onit olivat kovassa käytössä matkalla kuin Suomessakin. Niin mukavat ja kevyet jalassa, eikä kertaakaan ole tullut rakkoja! Longchampin pikkulaukkukin pääsi kunnolla käyttöön. Se on juuri sopivan kokoinen puhelimelle, lompakolle, huulirasvalle ja aurinkolaseille. Haluaisin mustana saman, kiitos.
IMG_4407
IMG_4427 IMG_kollaasi3455 IMG_kollaasi9855 IMG_4434 IMG_kollaasi0834 IMG_4424 IMG_4431

4 comments :

 1. Hienoja on kuvat ja Rodos on mun sydämessäni ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon! :) Sama täällä :D

   Delete
 2. pidätkö oikeesti tommosia sukkia noiden kenkien kanssa :D kannattais ostaa ns balleeriinasukkia niiin ei näkyis sukkien varret noin rumasti

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo kyllä pidän ja pidän just sellasia sukkia mistä ite tykkään :) Ensinnäkin ne sun balleriinasukat tuntuu ihan hirveltä tollasissa kengissä kun ulkona on yli 30 astetta lämmintä ja jalat hikoo, että ei kiitos :D Sit niitä rakkoja vasta tuleeki. Kiitti vaam vinkistä mutta enköhän osaa ite päättää mitä käytän tuskimpa sen pitäis ketään muut noin paljoa haitata. Mikä ihmisi vaivaa että pitää puuttua millasia sukkia muuy käyttää? :D En ymmärrä, mua ei ainakaan kiinnosta vaikka jollain ois villasukat slip onien kanssa.

   Delete