Monday, May 11, 2015

SOMETHING NEW

Lähiaikoina oon löytänyt muutamasta eri paikasta melko edullisesti hienoja vaatteita. Tämä postaus koostuu siis satunnaisista löydöistä, hah. Tosin en ole löytänyt mitään kesävaatteita, vaan enemmänkin viileän kelin vaatteita. Musta tuntuu, että mulla vaatteiden ostaminen menee varmaan niin päin, että syksyllä ostan hienoimmat kesävaatteet ja keväällä talvivaatteita. Voiko kukaan samaistua tähän?
IMG_0811 IMG_0813
Löysin kuitenkin jo jonkun aikaa sitten uudet bikinit! Tarvetta ei ehkä olisi ollut, mutta kun nämä kolme osaa maksoivat yhteensä neljä euroa, niin pakkohan ne oli ostaa.
IMG_2161
Aivan ihana, isohko farkkupaita Onlysta 10e.
IMG_2163 IMG_2167 Tämän sinapinkeltaisen neuleen löysin kirpparilta samalla kun siivosin omaa pöytää. Tämä on syksyn H&M mallistosta ja omistan saman jo harmaana. Hintaa oli vain 3.5e.
IMG_kollaasi9457 Pitkä, ihanan pehmeä neuletakki KappAhl 20e.
IMG_2179
Harmaa collegepaita Micks 1e, siis kyllä euron. Musta collegepaita Gina Tricot 5e. 
IMG_2183
Pehmeä "lammashuppari" Onlysta 10e.
IMG_2185
Kirpparilta löysin myös sopivasti Greyn Anatomian kolmostuottarin, sillä katsoin kakkosen loppuun juuri (vedän siis jo toista kierrosta näitä). Sekä FSOF -sarjan viimeisen kirjan!

2 comments :

  1. millon ostit nuo bikinit, oliko cubuksessa jotkut alet?😳 mut tosi kivoja löytöjä!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Varmaan kaks kuukautta sitten :D ja joo oli! bikiniosat 2e/kpl ja sit mulla oli vielä sellanen kuponki että aletuotteista kolme kahden hinnalla :)

      Delete