Friday, May 1, 2015

BYE APRIL, HELLO MAY

Toukokuun ensimmäisen päivän kunniaksi olisi luvassa katsausta menneeseen kuukauteen puhelinkuvien muodossa! Huhtikuu meni taas hirveän nopeasti, niin kuin aika yleensäkin... Paljon ehti tapahtua, vaikka kaikkea en ehtinytkään ikuistaa. Eilen vieteltiin vappua kavereiden kanssa ulkona hyvän sään ansiosta sekä yötivolissa, kun se on joka vuosi tähän aikaan täällä Jyväskylässä. Mukavaa vappua vielä kaikille!
IMG_kollaasi4958
Valmistautumista ennen viimeistä matikan koetta // Hammashymyä :) // Kamujenkaa // Pikkunen uskalsi ensimmäistä kertaa juomaan, tui
IMG_kollaasi9834
Aamulla steissillä // Pakollinen peilikuva Jack&Jonesissa... // ...sekä Zaran pukukopissa. Uudet lempparivaatteet // Pakkohan se oli käydä myös pitkästä aikaa Starbucksissa!
IMG_kollaasi8579
Myöskin uusi lemppariateria Burger Kingistä, Steakhouse! Ihan sairaan hyvää, maistuu ihan ravintolahampparilta. Ehkä nyt uskallan mennä Jyväskylänkin Burger Kingiin :) // Ostoksia ostoksia // Vähän "kaupunkimaisemaa" // Uusi rakkauslippis
IMG_kollaasi3638
Viikko sitten Get Ready-tilaisuuden jälkeen käytiin vähän kiertelemässä Tamperetta, ennen kuin meidän bussi lähti. Päätettiin käydä katsomassa uutta Torni-hotellia, ja hienohan se oli! Aivan upeat näköalat. Suosittelen kyllä todellakin piipahtamaan tuolla ylhäällä vaikka ei hotellissa yöpyisikään. Näkee Tampereen aivan uudella tavalla. Tuonne täytyy kyllä päästä uudestaan täysi ikäisenä!
IMG_kollaasi3855
Tilaisuudessa oli aika jännä, kun kahvin kanssa tarjoiltiin hedelmiä? Hyvää oli silti // Viime viikolla kotiin kävellessä oli aivan kamala räntä-lumi-vesimyrsky, siksi hiukset aivan läpimärät. Kuvassa olin ottanut jo pyyhkeen pois, mutta kun astuin kotiovesta sisään, lattia oli ihan märkä! // Tällainen ihanuus tarttui Tampereen Stockmannilta mukaan // Vielä yksi...
IMG_kollaasi9866
Uusia hiustenhoitotuotteita // Aamuinen pörröpääselfie // Helsingissä jaettiin Kampin aukiolla tulppaaneja vaalien takia, joten saimpa minäkin pari. Junassa tajusin tökätä ne vesipulloon pystyyn, että pysyy kotiin asti hengissä, haha :D // Uudet ihanan pehmeät satiinilakanat (ja barbababa XD)
IMG_kollaasi8585
Huomatkaa ifolorilta tilatut siistit puhelinkuoret // Perjantaimätöt // Oli pakko hakea puhelin saunaan, kun oli niin hieno auringonlasku! // Koirat oli taas pari viikkoa sitten meillä hoidossa, ja ne viihtyy hyvin sängyn alla aina...
IMG_kollaasi7458
Maaliskuun alussa nämä samat kukat näyttivät tältä, mutta eilen niiden ympärille oli kasvanut jo heiniä sekä kukat olivat avautuneet, kesä tulee! // Camillan kanssa jäätelöautoa odottelemassa // Joitain kirpparille meneviä kasoja! Kaikki vaatteet on hyväkuntoisia // Eilen illalla maailmapyörässä tyttöjen kanssa!

6 comments :

 1. mikä ton camillan ig on? :-)

  ReplyDelete
 2. hei mihin kirpparille viet noita vaatteita :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Seppälässä sijaitselvalle kirpparilla.fi nimiselle kirppikselle :) alkavan viikon keskiviikosta seuraavan viikon tiistaihin ainakin on pöytä ja sen numero on 293!! Sinne vaan tutkimaan :)

   Delete
 3. Sun blogi on aivan ihana! Niin maanläheinen ja saat arjenki kuulostamaan mielenkiintoselta. Kirjotat sujuvasti ja tekstiä on helppo lukea. Hyvää keväänjatkoa ja kesän odotusta, toivottavasti saadaan lukea sun blogia vielä pitkään! (:

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos hirveesti!! Varmaan paras kommentti pitkään aikaan <3 Varmasti saatte lukea ja samoin :)

   Delete