Saturday, January 31, 2015

TAMMIKUUN SUOSIKIT


IMG_9917
Tänä vuonna ajattelin yrittää joka kuukausi koota muutamia suosikeita, joten katsotaan onnistunko! Näin tammikuun viimeisenä päivänä on hyvä aloittaa.
IMG_9928 IMG_9785
Ruusut on mun lempikukkia, mutta tässä kuussa oon saanut niitä erityisen paljon synttäreiden ja vuosipäivän kunniaksi. Pöytä näyttää niin nätiltä, kun maljakko täynnä ruusuja koristaa sitä. Tuoksua unohtamatta!
IMG_9616
Teemulta syntymäpäivälahjaksi saatu Swarovski koru on ollut parin viikon ajan melkein joka päivä kaulassa. Väritön kivi on ajaton, joten sitä on helppo pitää kaiken kanssa. Niin siro ja kaunis koru.
IMG_9948_
1. VS Amber Romance vartalovoide on ihan parasta! Oon käyttänyt tän purkin jo puoleen väliin... Laitan tätä joka päivä suihkun jälkeen jalkoihin ja tuoksu tarttuu pörrösukkiin ja jopa lakanoihin! Ihan paras tuoksu 2. Baby Lips Dr. Rescue huulirasva osoittautui yllättävän hyväksi! Tykkäsin tästä paljon enemmän kuin edellisistä, sillä tää oikeasti kosteuttaa ja antaa pientä sävyä huuliin. Mentholin maku on raikas ja tää todellakin sopii talveen 3. Dermosilin Aina -meikkivoide yllätti mut kanssa positiivisesti! Sain tän joululahjaksi ja oon käyttänyt siitä asti lähes joka päivä. Tässä on ihana koostumus ja meikkivoide tulee painamalla korkista, eli kätevää! Paras sekoitus tulee tästä+lumenen CC-meikkivoiteesta 4. Maybelline Dream Mat -puuteria ostin ihan vain testaukseen, kun edellinen puuteri meni rikki. Tykästyin tähän heti, koska ihosta tulee matta ja tää ei kuitenkaan pölyä, vaan on enemmänkin kivipuuterimaista. Plussaa siitä, että alhaalta saa käännettyä peilin sekä rasia on aika paksu, joten ei mene helposti rikki vaikka tippuisikin lattialle 5. Dermosilin Face Cream on myös uusi suosikki! Tämä tuli samassa paketissa kuin meikkivoidekin, ja on vähintäänkin yhtä hyvää! Iho tuntuu tosi hyvältä ja hoidetulta tän jälkeen. Tämä tuoksuu myös ihanalta ja sisältää E-vitamiinia 6. Lumenen kulmavaha on vanha kaveri, mutta päätin ostaa tän ruskean sävyisenä myös. Ostin syksyllä värittömän ja tykkäsin kovasti, mutta tästä ruskeasta tykkään vielä enemmän! Nyt kulmien laitossa menee ehkä 30 sekuntia 7. The Body Shopin vartalosorbetti on aivan täydellistä! Rakastan yli kaiken satsuman tuoksua ja tää oli ihan nappivalinta. Tää on siis tavallaan vartalorasvaa, mutta koostumus on ihan ihmeellinen. Tän voi laittaa myös jääkaappiin ja levittää saunan jälkeen iholle, niin viilentää mukavasti. Suosittelen todellakin kokeilemaan tätä!
IMG_9943
Berocca ja Piimax kuuluu nykyään mun jokapäiväiseen elämään. Vuoden vaihteen jälkeen vähensin kahvinjuontia, ja nyt juon joka aamu yhden beroccatabletin. Tykkään tästä tosi paljon! Piimaxeja oon syönyt jo kaksi vuotta, mutta näitä ei voi olla hehkuttamatta. Tästä saa lähes kaikki tarvittavat vitamiinit, eikä erikseen tarvitse ottaa esimerkiksi D-vitamiinia. Talvella varsinkin vastustuskyky on huono, joten nämä ovat oikea tehokaksikko!
IMG_9621
Aurinkoiset pakkaspäivät on niiiiin kauniita! Parasta on herätä viikonloppuna ihanan kirpeään pakkaspäivään vielä kun aurinkokin paistaa! Tykkään kovastakin pakkasesta, kuhan aurinko vaan paistaa. Ulkona on niin kaunista, ja näyttää ihan, että ilmassa kimmeltelisi timantteja.
IMG_9933
Versacen Bright Crystal tuoksu on tän hetken lemppari. Oon himoinnut tätä hajuvettä jo monta vuotta, ja joululahjaksi sen sain vihdoin! Hajusterasva on myös kätevää, sillä toi tuoksu on aika voimakas, jos sitä suihkuttaa liikaa.
IMG_9957
Sain syntymäpäivälahjaksi äitiltä tän laukun, joka on Marks & Spenceriltä. Tykkään tän mallista tosi paljon! Tää on aika pieni, mutta todellinen tilaihme. Värit on myös ihanat. Tykkääntykkääntykkään

No comments :

Post a Comment