Sunday, February 9, 2014

i´ve been shopping my whole life, and i have still nothing to wear

Siltä musta tuntuu aina parin viikon päästä, vaikka oisin ostanu hirveän kasan vaatteita. Ostan niitä aina sillä ajatuksella, että "tätä mä käytän ens kesänä ihan varmasti" mutta kun kesä koittaa en ees muista omistavani kyseistä vaatetta. Tai jos löydän aivan ihanan vaatteen, kulutan sen loppuun enkä voi käyttää sitä enää hetkeen. Nyt luulen että oon löytäny muutaman ihan kivan paidan, joita aion varmasti käyttää useammankin kerran kuin kaksi. Oon ostanu pari muutakin vaatetta,  mutta niistä en saanu mitään kivaa kuvaa. Nämäkin kuvat nappasin sängystä nousseella sunnuntai-naamalla.. 

H&M 29.95

Gina Tricot 10

H&M 19.95

Ostin myös muutama viikko sitten hopeashampoota. Oon ehtinyt pestä tolla muistaakseni kolme kertaa, ja hyvin on toiminut. Hiukset on jo muutaman asteen vaaleammat! En aio enää luultavasti vaalentaa näitä ollenkaan, vaan käytän tätä ja color maskeja. 

Kävin perjantaina myös ostamassa uuden valokynän, koska en saanut vanhaa enään toimimaan, vaikka se oli käyttämätön? Hakkasin sitä pari kertaa pöydän kulmaan, siihen tuli halkeama ja se alkoikin toimimaan normaalisti, aivan. Nyt palaan Seitsemän veljeksen tiivistelmän pariin ja luen ylihuomiseen mantsan kokeeseen. Pitää jaksaa vielä tsempata nää pari viikkoa, niin pääsee lomailemaan pohjosiin!

No comments :

Post a Comment