Thursday, January 23, 2014

sekalaista shaibaa


Heippa ja hyvää torstaita! Päätin tulla jakamaan kuvia kuluneilta päiviltä, sekä kamerasta että puhelimesta. Kuvat on aika sekalaisessa järjestyksessä, mutta ei anneta sen häiritä. Yllä oleva kuva on otettu lauantaina, kun käytiin Teemun kanssa meidän lammella testaamassa luistimia. Pääsin vihdoin nauttimaan noista kauniista pakkaspäivistä kuumeilun jälkeen! 

Meikä osastolla ja kelpo todistus. Ensiavun aula tuli viime viikolla harvinaisen tutuksi, enkä sinne mielellään palaisi vähään aikaan. Onneksi oon nyt jo terve! Mulla oli luultavasti joku virus, jota ei saada koskaan tietää. Ihme virus olikin, kun sai olon huonoimmaksi ikinä..  Oon myös muutoin tyytyväinen mun jaksotodistukseen, paitsi enkku ja ruotsi laski numerolla. Nekin saan nostettua, eli eikun hihat heilumaan. Samoin matikka. Muista aineista oonkin positiivisesti yllättynyt ja käytöskin oli 9! Toiveena siis norssin lukio, joka alkaa kohta tuntua ihan realistiselta. 

Myllyjärvellä oli yks yö tulipalo, jossa ei onneks loukkaantunut ketään. Oli pakko laittaa tää kuva tänne, koska tää näyttää jotenki siistille :D

Käytiin tänään koulun jälkeen American Dinerissa syömässä, sillä Camillalla on tänään synttärit ja mulla oli muutama päivä sitten. Juhlistettiin siis niitä ja Kielokin oli meijän kanssa. Tuli taas syötyä mahat ihan täyteen ja tuntuu etten pysty syömään mitään viikkoon. Yritän kuitenkin syödä, sillä kipeenä ollessa laihduin monta kiloa ja kaikki farkut on tällä hetkellä liian isoja.. Käytiin kiertämässä myös muutama kauppa läpi. Oon ostanut nyt tosi paljon kaikkea, ja voisinkin niitä viikonlopun aikana esitellä. 
Minä eilen mäkkärissä pitkästä aikaa ja synttärikukat. Kuten kuvasta näkee, mulla on näin talvisin kunnon harakanlatvat jos en muista laittaa hiusöljyä. Ja muutenkin tuntuu että jokainen päivä on bad hair day, koska hiukset liihottaa iha sähkösinä. En tykkää nyt yhtään. Pääasia että musta tuntuu vihdoin, että ne on kasvanu! Mutta sitä mukaan mitä ne kasvaa, tippuu latvoista pois. Se niistä hiuksista. Äiti osti mulle ihanan synttärikimpun ja tuossa se vieläkin komeilee! Nyt lähden suihkuun ja testaamaan uutta hopeashamppoota :)

No comments :

Post a Comment