Thursday, August 8, 2013

last days


Viimestä lomailtaa viedään ja tulin laittamaan kuvia näiltä parilta viimeseltä päivältä. En käsitä että lomailu on nyt loppu enkä ymmärrä minkä takia koulun pitää alkaa perjantaina? Tervetuloa jyväskylään. Mutta siis, tiistai-iltana vaihoin Jämsässä paikkaa Riinalle ja se ilta meni skoballa ajellessa. Mä sain ajaa! Ja käytiin kans pelaamassa rantalenttistä Jeminan kaa. Aamulla herätys ennen kaheksaa ja hirveellä kiirellä pieni kolmen kilsan aamulenkki juna-asemalle painavien kassien kanssa. Katottiin kun koko pieni paikkakunta raahautu kouluun ja aateltiin että kohta se on meidänki vuoro. Suuntana oli siis Kuopio. 
Kun päästiin perille meitä tultiin hakemaan asemalta ja mentiin satamaan kävelemään. Löydettiin kans siisti peili. Jos oisin tienny että tuolla on noin hyviä kuvauspaikkoja, niin en olis laittanu ensimmäisiä rytkyjä päälle mitä kiireessä aamulla löysin. Noilla mennään tällä kertaa. Käytiin myös torilla pyörähtämässä ja sen jälkeen otettiin suunnaksi Matkus ja Ikea. Kierrettiin kauppoja muutama tunti ja välissä käytiin Ikeassa syömässä. Löysin vaikka mitä kivaa, mutta niistä lisää viikonloppuna. Ensin aattelin laittaa ostokset tähän samaan postaukseen, mutta en ehtinyt kuvata niitä ja tästä ois tullu liian pitkä. 
Lähdettiin illalla Kuopiosta ajeleen Vesannolle päin mökille. Siellä saunottiin, paistettiin lettuja, soudeltiin myrskyssä ja tehtiin vähän pihahommia. Oltiin siellä yötä. Lähdettiin tänään iltapäivällä Viitasaarelle ja minä ja Riina jatkettiin siitä bussilla matkaa takas Jyväskylään. Nyt vihdoin kotona taas ja huomenna alkaa vika vuos peruskoulussa. Hullun siistiä. Nyt nukkumaan että jaksaa nousta 10, tai sitten ei. Toivottakaa onnea! Loppuun vielä, naurattaa taa bloggerin kuvan laatu, mutta en jaksa ladata näitä minkään muunkaan kautta...

2 comments :

 1. Ihanat nuo sun housut, tahdon! Mistä ne on? :)

  http://aanimalia.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ai noi punaset?:) ne on ihan dr.denimit! ja vaikka carlingsista :)

   Delete