Monday, July 22, 2013

found the key of happiness

ihania pikkuisia versaceja 
Tää aloitus on aina yhtä vaikee joten mä jätän sen nyt kokonaan pois. Päätin tulla pitkästä aikaa kirjottelemaan normaalien kuvien kanssa. Tulin tänään takasin Jyväskylään mun reissusta ja tylsän illan kunniaks kuvasin teille osan näistä mun laivaostoksista. En oo ihan varma onko tässä kaikki (luulisin) enkä myöskään jaksanut/kehdannut/viitsinyt kuvata mun karkkikasaa. Ostin taas uuden hajuveden ja tuon Cliniquen meikkivoiteen kun sitä on niin paljon kehuttu. Ja toi lompakko, pure love. Mulla on hirvee ikävä mun parasta kaveria, joka lähti just reissuun kun mä tulin kotiin.. mutta viimestään torstaina nähdään ja sillon yritän saada tännekkin pitkästä aikaa asukuvia. Tälle viikolle on myös yks kiva reissu tiedossa, jos nyt saadaan tyttöjen kanssa aikaseksi lähteä. Toivottavasti!

3 comments :

  1. Bannerin saa isommaks muokkaamalla sitä jollain kuvanmuokkausohjelmalla, ja jos tota nykystä alat suurentamaan niin sitä pitää kans rajata.

    ReplyDelete
  2. Bannerin saa isommaks muokkaamalla sitä jollain kuvanmuokkausohjelmalla, ja jos tota nykystä alat suurentamaan niin sitä pitää kans rajata.

    suippokuono.blogspot.fi

    ReplyDelete