Thursday, March 7, 2013

that was fucking awesome


Nyt tulee siis lisää kuvia Leviltä, mutta vain kännykällä otettuja. Aika paljon samantyyppisiä ja laadukkaita, yrittäkää kestää. Rinteessä ei ainakaan mun kannata kameraa mukana raahata, joten sieltä ei oo kunnon kuvia, paitsi edellisessä postauksessa on jotain Emman ottamia. Tekee tuskaa kattoo näitä, koska haluun niin paljon takas tonne. Toisaalta näitä on hauska kattoa, koska joka kuvasta tulee mieleen se hetki millon se on otettu. Enjoy!
1. Aamulla bussilla menomatkalla Jumpin päällä 2. Joulupukin pajalla Rovaniemellä 3. Ekana iltana meijän tyttöjen huoneessa & 4. No mitä tästä nyt vois sanoa... samaa näköö?
5. Napapiirin ylitys! 6. Tyttöjen projektityö XD 7. Jonkun illan auringonlasku & 8. Minä ja Julia ekana iltana
9. Rinteessä 10. Limsalla 11. Jotain noloja & 12. Etelärinteillä ja höllivä keli
13. Maisemii 14. Rinteessä taas 15. Sukset & 16. Maisemii taas ja paras laskusää
17. Omilla reiteillä 18. Tuli vedettyy mettänokasta parit lipat...heh 19. Mä ja Eeva & 20. Bussissa laskujen jälkeen
21. Vikana iltana vähä väsytti 22. Hattarapilvet 23. Vikan illan auringonlasku & 24. Moi Emma ja Eeva

Mun piti tehä tää postaus jo tiistaina, mutta reissun jälkeen mua on joka päivä väsyttäny ihan hullusti enkä oo jaksanu tehä mitään. Eilen tulin kaikenlisäks kipeeks, ja tänä aamuna mulla on melkeen 39 astetta kuumetta. Parempi myöhään ku ei millonkaan. Kuitenki tässä oli kaikki julkasukelposet kännykkäkuvat ja lisää kamerakuvia saattaa tulla jossain vaiheessa, jos saan vielä jotain hyviä! Mun piti kuitenki vielä tässä postauksessa kertoo jotain mitä tehtiin leirin aikana. Meijän päivät meni suunnilleen näin: aamulla herätys 08.00, aamupala, aamujumalanpalvelus, pari tuntii "opiskeluu", ruoka, kolmeks tunniks mäkee, ruoka, sauna/vapaa-aikaa, oppimispäiväkirjaa, raamista, jumissuunnittelua, iltapalaa, iltaohjelmaa ja iltahartaus. Tehtiin hirveesti kaikkee siistii viikon aikana ja nähtiin myös revontulia. Seura oli hyvä, ruoka oli hyvä, tunnelma oli hyvä ja kaikki oli hyvää. En unoha tätä koskaan, ja tää oli ehdottomasti tän vuoden paras viikko! 

2 comments :

  1. <3<3<3 voi eei haluun takasi :((

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nii määki :( rupeen tyylii itkee ku aina katon näitä kuvii tai mietin sitä leirii mite kivaa meillä oli XD

      Delete