Monday, November 19, 2012

why it is suffering, but it will take


Noniin, tässä on vähän kuvia viikonlopulta! Lauantaina mentiin siis Camillan kanssa keskustaan shoppailee ja käytiin Subwayssa. Meninki siitä sitte niille yöks vaikka aluks ei pitäny. Testailtiin hiuksia ja meikkejä tanssiaisia varten jotka on jo kahen viikon päästä, en malta oottaa :) Mekon pitäis tulla tällä viikolla postissa ja kaikki muutki koruista tekoripsiin on ostettu mutta kengät puuttus vielä! Niistä sit myöhemmin :) Illalla käytiin kaupassa ostamassa herkkuja ja kateltiin pari leffaa. Aamulla värjättiin Camillan hiukset ja sit lähettiin taas keskustaa joulukadun avaijaisiin ja siellä oli myös kunnon ilotulitus. Nyt mua oottaa läksyt ja siivous joten heipat!

6 comments :

 1. Tanssiaiset? :D
  Miksei meidän koulussä järjestetä sellaisia?;D
  Mutta hei mä tahdon kuulla näistä tanssiasisita lisää, koska aaa, kaikki tanssiaiset ja semmoset on nii ihania, hih. (;

  ReplyDelete
 2. Jooo itsenäisyyspäivän tanssiaiset meil ainaki on joka vuos :D jooo saatko kuulla varmaa aika paljon ja mää ootan niitä iha hirveesti tykkään niistä kans tosi paljo!!(:

  ReplyDelete
 3. oiiii vitsit oot kyl kaunis ja camilla kans:)!

  ReplyDelete
 4. Löysin tän blogin tässä ihan äsken ja pakko myöntää, että selailin aikamoisen pätkän tekstejä taaksepäin (=jäin koukkuun)! Jatka bloggaamista samaan malliin ja oot tosi luonnonkaunis!

  - Riina
  http://kevaanpolku.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hahah, kiitti tosi paljon! :) käyn kattoo sunki blogin (:

   Delete