Sunday, August 19, 2012

heppastelua

   
arskaa
Koulu on lähteny ihan hyvin käyntiin, aamulla on ollu vähän vaikeuksia herätä mut ehkä tää tästä. Kolme ekaa päivää oli ihan turhia, koska istuttiin vaan luokan kanssa luokassa eikä tehty hirveesti mitää. Ei olla saatu ees vielä kirjoja! Mutta asiaan, eli siis perjantaina melkeen heti koulun jälkeen lähettiin Camillan kans sen iskälle Koskenpäälle Jämsän ja Petäjäveden lähelle. Ratsastettiin joka päivä, hoidettiin eläimiä, riehuttiin viiden pikkuveljen kanssa ja katottiin leffa. Oli huikee viikonloppu! En tippunu selästä, mutta hevonen astu jalan päälle, hah :D Arvatkaa sattuko?! Yritän laittaa teille jossain vaiheessa videoo jos osaan! Mutta nyt meen nukkuu, koska 08.00 aamulla starttaa oikee koulu ja kaksoistunti ruoskan kemiaa.
Mun rakas meni rikki. Säpäleiksi. HELVETTI. Korjaukseen tiistaina. Vanha kunnon nokia takasi♥ Lupa heitellä.

4 comments :

 1. kuis toi luuri noi ?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Arvasin et joku kysyy, siis oltiin keskiviikkona ? uimassa ja puheli oli kassissa ka noomi kanto sitä ja se meni pyörän pinnojen väliin, väänty ja takalasi paskaks

   Delete
 2. en tienny et ratsastat :o mut ihana blogi ! :)

  alina-vanillasky.blogspot.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. No emmä sitä sillee harrasta, mut aina ku tulee tilaisuus nii ratsastan ja alotan ehkä käymää jossai tunneilla jos löydän hyvän paikan!:) ja kiittii, luen vissii jo tota sun?:D mut jossen nii liityn!

   Delete