Tuesday, July 24, 2012

sukujuhlat x2

Vähän yli viikko sitten oltiin siis äitin puolen sukujuhlissa. Siellä oli kuitenki ihan kivaa vaikken tuntenu oikeestaan ketää. Tutkin paikkoja nii löysin tommosen mahtavan kirjotuskoneen hah :D
Viime lauantaina oli sitte "meijän suvun" juhlat. Siellä oli paljon enemmän ihmisiä ja ne pidettiin ihan sika isossa mökissä jossain metikössä. Siellä ei ollu niin tylsää koska oli serkut mukana ja tunsin ihmiset. Kerättiin metsämansikoita ja illalla tehtiin niistä sairaan hyvää pirtelöö!
Suomen kesä
Tulin siis eilen mummolasta ja päivät meni iha chillaillessa serkkujen kans. Saunottii, uitii, ongittii, syötiin hyvin ja paljon ja sain otettua arskaa puoli tuntia ja siinä se varmaa oliki tältä kesältä. Ei tässä sit varmaan muutaku että sai liput Mimosan kas JB keikalle ja moikka :)

4 comments :

 1. Ihania kuvia siulla ! (:
  Jään todellakin seurailemaan blogiasi, en pystynyt jostain syystä liittymään lukijaksi, mutta heti kun vain pystyn liityn ! (:

  Jos kiinnostaa käy kurkkaamassa blogini: anna-mun-olla-syypaa-sun-hymyyn.blogspot.com kommentoi vaikka mielipittesi ja/tai liity lukijaksi!(:

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti paljo! :) ja liityn sunki blogii:))

   Delete
  2. Liityin lukijaksi. Olisi siis kiva jos nyt liittyisit minunkin ! (:

   Delete
  3. Kiva :) joo liityn heti ku meen koneelle ku tänää unohin :D

   Delete