Saturday, February 14, 2015

HAPPY VALENTINE'S DAY


IMG_0010
Taas yksi kiireinen kouluviikko takana. Koeviikkokin lähestyy taas uhkaavasti, mutta onneksi sen jälkeen alkaa taas loma. Neljäs jakso on mennyt ihan tajuttoman nopeasti, tuntuu että joululoma oli vasta. Tänään on ystävänpäivä, ja mun osalta koulujuttujen tekeminen taitaa jäädä huomiselle... Mennään nimittäin katsomaan Fifty Shades Of Grey! Oon niin innoissani, täydellinen ystävänpäiväelokuva. Koulujuttujen välttelemiseksi otin teille vähän tämän päivän teemaan sopivia kuvia! (sattumalta kaikki on siis vaaleanpunaisia.. haha)
IMG_9999 IMG_0004
Ostin viime viikolla aivan ihanat ja rennot housut Bik Bokin viimeisistä alennuksista! Nää on ihanan pehmoset, joten oon nukkunut näillä ostopäivästä lähtien.
IMG_0018 IMG_0024 (2)
Sain eilen ihania tulppaaneja ystävänpäivän kunniaksi
IMG_0052
Toinen löytö Bik Bokista oli tämä vaaleanpuna-valkoinen kauluspaita, jonka aion laittaa tänään päälle! Täydellinen
IMG_0034 IMG_0033
Eksyin eilen myös Glitteriin, kun kävin keskustassa koulun jälkeen. Sinne oli taas tullut erä näitä VS:n bobymistejä ja rasvoja, ja mähän menin ihan sekasin. Päätin ostaa siis molemmat... Pure Daydream on niin hyvän tuoksuinen Nyt mun täytyy alkaa valmistautua lähtöön, joten toivotan kaikille oikein ihanaa ystävänpäivää!

2 comments :

  1. Vautsi miten ihana blogi sulla ja olet ihan mielettömän kaunis! Jään ehdottomasti lukijaksi <3

    Käy ihmeessä kurkkaamassa myös mun blogi, jos kiinnostaa :-)

    www.sofialaurent.com

    ReplyDelete