Wednesday, December 31, 2014

2014

Vuoden viimeisen päivän kunniaksi olisi vuorossa taas vuosikatsaus kuluneeseen vuoteen 2014! Oon tehnyt tämän jo parina aikaisempana vuotena, ja ne voitte käydä lukemassa täältä ja täältä ! Vuosi 2014 on ollut ehkä kauhein vuosi ikinä, mutta siihen on mahtunut myös paljon hyviäkin asioita. Postaustahti on välillä hieman kärsinyt, mutta täällä ollaan edelleen! Uusi vuosi ja uudet kujeet, eikö vaan? Nyt keskitytään kuitenkin vielä hetkeksi vuoden 2014 hyviin hetkiin, jotta päästään aloittamaan uusi vuosi!
IMG_tammikuu
Tammikuu
-Vuosi vaihtui railakkaissa tunnelmissa Jämsän lukiobileissä, heh -Kävin kiertelemässä alennusmyyntejä, joista tarttui mukaan uudet talviconssit -Käytiin Teemun kanssa "ensitreffeillä" (tosiaan Teboililla kahvilla) ja alettiin sitten hieman myöhemmin seurustelemaan -Täytin 16! Ja äiti toi mulle ihania synttärikukkia -Hengailin aika paljon Teemun kanssa ja käytiin lammella luistelemassa -Juhlittiin yhdessä Camillan kanssa meidän synttäreitä käymällä American Dinerissa syömässä -Olin tosi kovassa virustaudissa ja jouduin olemaan osastollakin -Käytiin katsomassa Paranormal Activity 4! -Tammikuu oli ihanaa aikaa..
IMG_helmikuu
Helmikuu
-Koko helmikuun oli hirveän kylmä! Hrr.. -Olin taas vaihteeksi vähän kipeä -Vietin laiskoja viikonloppuja omassa sängyssä -Ostin uuden kameran! -Olin katsomassa kun molemmat serkkutytöt tanssivat wanhat -Kuvailin paljon uusia vaatteita -Koulupanostus alkoi ja kirjotin täydellisen esseen bilsassa -Koulussa oli mukava liikuntapäivä ja olin Aleksin kanssa Laajavuoressa laskemassa -Vietettiin hiihtoloma perinteisesti Levillä! -Lasketeltiin, syötiin ja vähän juhlittiinkin lomalla -Helmikuu oli kanssa tosi mukava kuukausi, tykkäsin!
IMG_maaliskuu
Maaliskuu
-Maaliskuussa alkoi tuntumaan jo ihan kesältä! Aurinko paistoi ja lumi suli pois -Otin Naistenpäivänä napakorun -Tein yhteishaun ja peruskoulun päättötöitä -Ostin Vanssit kesäksi -Mopokelit alkoi ja ajettiin yks ilta Laajavuoren päälle -Kävin Hesburgerin työhaastattelussa, josta sainkin sitten pari viikkoa kesäduunia! -Nautiskelin säästä, tein erilaisia ruokia ja mulla oli aikaa lukea jopa lehtiä -Maaliskuu oli myös ihana ja iloinen kuukausi!
IMG_huhtikuu
Huhtikuu
-Tehtiin huhtikuun alussa Camillan kanssa päiväreissu Helsinkiin! Shoppailua, ruokaa ja hyvää seuraa -Ulkona tarkeni jo farkkutakilla -Tilasin netistä vaatteita ja meikkisivellinpaketin -Kuvailin paljon ulkona hyvän sään ansiosta -Mun kuviksen töitä oli esillä koulun näyttelyssä -Ajeltiin jo paljon mopolla -Lenkkeilin myös koirien kanssa metsässä -Olin pääsiäisenä Jämsässä -Vietin aikaa kirjailijakansion parissa.. -Sairastuin taas tosi kovasti, ja jouduin Vapun jälkeen osastolle -Kävin pari kertaa elokuvissa! -Huhtikuu tuntui jo täysin kesältä
IMG_toukokuu
Toukokuu
-Toukokuun alku meni siis sairaalassa pusutaudin kourissa -Sen jälkeen olin aika voimaton ja lepäsin vain kotona sekä yritin jaksaa olla koulussa ja suorittaa viimeiset kokeet -Valmistauduin myös kesään ostamalla vaatteita ja kosmetiikkaa -Tein my day- postauksen -Kävin ostamassa myös kesäkukkia -Otin paljon aurinkoa öljyt pinnassa -Äitienpäivänä käytiin mummolassa syömässä -Sain toisen kesätyöpaikan vanhainkodista! -Ostin 50mm objektiivin ja otin taas ripsienpidennykset -Vietettiin ysienpäivää ja sain tittelin: Vuoden Hymy -Tilasin päättäjäismekon -Avattiin grillauskausi -Viimeisenä päivänä oli päättärit, joka oli ihan mahtava päivä! Poistuin peruskoulusta 9.2 keskiarvolla hyvillä mielin lomalle -Teemulla oli samana päivänä synttärit ja leivoin lahjaksi karkkikakun! (kuva kesäkuun kollaasissa) -Toukokuu oli kiireinen, ihana ja raskas kuukausi!
IMG_kesäkuu
Kesäkuu
-Kesäkuun ensimmäinen päivä oli samalla loman ensimmäinen päivä! -Mulla oli vain yksi viikko lomaa, ennen kuin alkoi kuukauden työputki.. -Ensimmäisellä viikolla olin Teemun kanssa Jämsässä sekä kavereiden kanssa Uuraisilla mökkeilemässä -Käytiin Kankaan tehtaan avoimissa ovissa -Ostin paljon kesäjuttuja vaatekaappiin -Työt uuvutti paljon -Juhannuksena lähdettiin Teemun kanssa taas Uuraisille mökkeilemään mopolla -Soudeltiin keskiyöllä järvellä -Kesäkuussa oli todella kylmä! -Olin eräissä juhlissa valokuvaajana -Ostin ensimmäisen maximekon -Hajotin myös mun puhelimen ja ostin mallia uudemman iphonen -Sain tietää pääseväni Norssin lukioon -Kävin ensimmäistä kertaa teatterissa -Tein mulle ja Teemulle oikean hotelliaamiaisen! 


IMG_heinäkuu
Heinäkuu
-Heinäkuussa mulla alkoi vihdoin loma! Jota oli kylläkin vain pari viikkoa.. -Helteet alkoi samana päivänä kun pääsin viimeisen kerran töistä -Tein ensimmäisen kerran suosikit-postauksen -Vietettiin Teemun kanssa puolivuotispäivää käymällä Amarillossa syömässä -Nautittiin helteistä ja ukkosista, joita kyllä riitti! -Käytiin Teemun kanssa meidän mummolassa Viitasaarella sekä meidän suvun sukujuhlissa -Kuvailtiin auringonlaskuja sekä uitiin järvessä -Käytiin kolmannen kerran Teemun mökillä, ja bongattiin joutsen! -Viitasaaren reissun jälkeen tehtiin päiväreissu junalla Helsinkiin shoppailemaan ja ihmettelemään -Seuraavana päivänä Helsingin reissusta lähdettiinkin Hämeenlinnaan Teemun isän perheen kanssa ja yövyttiin hotellissa järven rannalla -Käytiin myös yhtenä päivänä Wanaja-festareilla, jossa esiintyi mm. Robin -Heinäkuun kaks viimeistä viikkoa olin töissä keskustan Hesburgerissa -Käytiin mopomiitissä ja yövyttiin teltassa metikössä -Teemu osti meille yllätysliput elokuviin, kun pääsin töistä -Heinäkuussa tapahtui siis paljon kaikkea! Oli lomaa, reissuja sekä töitä
IMG_elokuu
Elokuu
-Elokuu alkoi reissulla Rovaniemelle Teemun isän luo -Siellä käytiin moikkaamassa joulupukkia (oli aika hassua keskellä kesää), ostoksilla ja oltiin ulkona paljon, koska oli lämmin -Melkein heti reissun jälkeen alkoikin koulu, mun tapauksessa lukion eka! -Ekat päivät oli ihmeellisiä ja uuteen totuttautumista -Sain koulusta iPadin ja ostin paljon koulukirjoja -Ekana "kouluviikonloppuna" tehtiin reissu perheen ja Teemun kanssa Porvooseen ja Helsinkiin -Käytiin Linnanmäellä ja Vapianossa syömässä! -Tutustuin paljon uusiin ihmisiin ja sain uusia kavereita -Ostin mun ensimmäiset Nike Free Runit -Meillä oli loppukuusta ryhmäytymisleiri Tikkakosken varuskunnassa, jonne osallistui siis kaikki ykköset, ja kivaa oli! Paitsi että vilustuin.. -Elokuu oli jännittävää aikaa!
IMG_syyskuu
Syyskuu
-Syyskuussa tapahtui kaikenlaista, joten en ehtinyt postailla paljoakaan -Koulukuvat tuli jo, ja olin ensimmäistä kertaa tyytyväinen niihin! -Koirat oli hoidossa ja sain tuliaisia Amerikasta -Ensimmäinen koeviikko ja olin ihan paineissa, mutta suoriuduin tosi hyvin! -Käytiin Teemun kanssa Amerikan Dinerissa 8kk päivän kunniaksi -Ostin uuden beigen talvitakin Cubuksesta -Tilasin ison kasan valokuvia ifolorilta -Käytiin kaverin kyydillä Petäjävedellä stunttitapahtumassa -Ensilumet satoi ekan kerran, mutta suli heti pois -Syyskuusta ei jäänyt mieleen mitään erikoisempaa, mutta sää oli edelleen lämmin!
IMG_lokakuu
Lokakuu
-Lokakuussa saapuivat sateet ja ilma kylmeni.. -Leikkasin mun hiuksista noin 4cm -Käytiin viimeisen kerran miitissä auton kyydissä -Shoppailin paljon kosmetiikkaa ja hiusjuttuja Sokoksen alennuspäiviltä! -Tilasin viimeinkin mun kameraan fisun! Sekä kaukolaukaisimen -Käytiin kavereitten kanssa Raxissa ja Teemu napsi musta ihanan syksyisiä kuvia -Koulussa oli hieman rennompi jakso, mutta oli ihanaa päästä syyslomalle (vaikka jouduinkin panostamaan koulujuttuihin) -Syyslomalla kävin mummolassa ja enolla muutaman päivän, äidin kanssa syömässä ja Teemun kanssa Peurungan kylpylässä! Tekemistä siis riitti -Sain Teemulta tuliaisina ihania VS:n juttuja! -Postailin hirmuisen määrän puhelinkuvia -Jyväskylään avattiin Marks & Spencer -liike, jota kävin ahkerasti tutkimassa -Lokakuu oli kiva kuukausi!
IMG_marraskuu
Marraskuu
-Marraskuu alkoi kauan pelätyllä koeviikolla! Kokeet meni kuitenkin ihan hyvin ja olin tyytyväinen -Sää oli tosi outo, välillä paistoi aurinko ja seuraavana päivänä satoi taas -Ostin ihanan pörröneuleen BikBokista -Vietin kivan viikonlopun koeviikon jälkeen Teemun kanssa käymällä kylpylässä ja elokuvissa! -Olin myös Teemulla yötä ja herkuteltiin ihan kiitettävästi.. -Rankka jakso alkoi, sekä oli vielä yksi lauantai koulupäivä -Kuvailtiin ulkona talvisia kuvia.. -..sillä saatiin lumet pysyvästi! -Oltiin marraskuun viimeisenä viikonloppuna naapureilla Amerikan bileissä, oli kyllä hyvät ruoat ja kivaa muutenkin! -Marraskuu meni lähinnä koulun parissa, koska mulla oli kuuden palkin jakso, mutta marraskuussa oli yllättävän paljon tekemistä toisin kuin yleensä!
IMG_joulukuu
Joulukuu
-Joulukuusta yli puolet meni kokonaan postaamatta koulun ja muiden kiireiden vuoksi -Vietin siis koulussa ensin puolet päivästä ja kotona aika meni läksyjen parissa, eikä valoa löytynyt kuvailuun, harmittaa näin jälkikäteen -Joulukuussa oli siis rankkaa koulussa ja muutenkin, mutta loppukuukausi oli mukava! -Vietettiin pikkujouluja kavereiden kanssa American Dinerissa (monestikohan oon kirjoittanut sen jo tähän vuosipostaukseen..?) ja sen jälkeen mentiin koulun joulujuhlaan -Tiputin mun kameran ja 50mm objektiivi kävi huollossa.. -Läppärikin hajosi, mutta sain uuden! -Viimeinen koeviikko oli rankka, muuta selvisin siitäkin hyvin, luullakseni! -Kävin tietenkin joululahjaostoksilla! -Kuvailin Camillan kanssa hienossa auringonlaskussa -Vietin jouluaaton kotona ja sain ihania lahjoja! -Kävin mummolassa -Oli yli 20 astetta pakkasta ensimmäisen kerran! -Kävin alennusmyynneissä ja tein hyviä löytöjä -Joulukuu oli loppujen lopuksi mukavaa aikaa, koska tapahtui paljon kaikenlaista kivaa!
 
Tänä vuonna, niin kuin edellisinäkin, loppuvuodesta tapahtui paljon enemmän kaikenlaista. Tai ainakin muistan loppuvuodesta enemmän! Tänä vuonna tapahtui myös uusia asioita, joita en ennen ollut kokenut. Aloitin seurustelemaan ensimmäistä kertaa, päätin peruskoulun, olin kesätöissä ja aloitin lukion! Sain myös paljon uusia ihania kavereita, mutta koulu vei paljon aikaa. Tässä vuodessa oli niin hyvät kuin huonot puolensakin, mutta onneksi 12 tunnin kuluttua vaihtuu uusi vuosi! Sinulle, joka olet jaksanut lukea tämän postauksen loppuun saakka, toivotan oikein Hyvää Uutta Vuotta 2015! Palaillaan ensi vuoden puolella! :)


2 comments :

 1. Pakko oli tulla kysymään, että miksi vuosi 2014 sitten oli kauhein vuosi ehkä ikinä? Ei ole pakko kertoa jos menee liian henkilökohtaseksi, mutta jäi mietityttämään, koska postauksesta sitä ei oikein tullut ilmi, ainakaan paljoa.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tarkotuksella keskityin vaan pääosin niihin hyviin juttuihin, koska tosiaan on aika henkilökohtaisia asioita! Mutta sanotaanko näin, että tänä vuonna on siis tapahtunu tosi paljon ikäviä asioita, jotka liittyy sairauksiin ja riitaisiin
   ihmissuhteisiin..Kokonaisuudessaan oli kauhein ja raskain vuosi ikinä ainakin mulla!

   Delete