Saturday, February 9, 2013

lifes a bitch, eivaa


Kiirettä pukkaa eikä missään välissä ehdi kirjotella. Keskiviikkona olin koko illan laskemassa Mansun ja Emman kans ja oli kyl tosi kivaa! Ens viikolla uusiks. Torstai meni kotona veljee vahtiessa ja historiaa lukiessa. Tällä viikolla on muutenki pitäny lukee ihan hirveesti joka ainetta ja tehdä muita koulujuttuja, ja fiilis on ollu lähinnä tuo yllä oleva. Muutamat kokeet ja testitkin on ollu ja hyvin menny nekin silti. Tohon hiusongelmaan vielä nopee lisäys, voiko toinen puoli hiuksista olla pidempi ja paremmassa kunnossa kuin toinen? Jos voi nii mulla taitaa olla just noin. Ja tätä koko projektia vaikeuttaa se, että sain kuulla ettei alle 16-vuotiaiden hiuksia saa värjätä enää kampaamoissa. Joten mitäköhän mä teen? Sitä pitää vielä miettiä. Eilen kävin ostamassa uudet kuulokkeet ja puuterin ja käytiin samalla Pinjan kanssa hesessä. Siinä nähtiin sitten muutamat kaverit ja lähettiin Huhtasuolle viettämään iltaa. Nyt aamupalat ja meikit naamaan ja synttäreille!

8 comments :

 1. Oon sun ikäne ja kyllä mä vaan värjään hiukset kampaajalla :) Kaikki kampaajat ei suostu värjää alle 16-vuotiaiden hiuksia, mutta kyllä suurinosa värjää!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Okei, ku se laki vissiin tuli vasta.. että ootko värjänny nyt lähiaikoina? :)

   Delete
  2. hei rigsuli kannattaa soittaa sinne kampaamoon joho oot menos ja kysyy et värjääkö ne alle 16-vuotiaiden hiuksiii, niiku toi aikasempi ano sano, suurin osa ei noudata tota lakiii XD

   Delete
  3. Värjäsin joo täs vähä aika sitten :) Ja niinku toi Rose sano nii suurin osa ei noudata tota lakii :D

   Delete
 2. Vauh mikä blogi,jäin seurailee!:--)
  http://brothersletskeeptogether.blogspot.fi/

  ReplyDelete