Monday, December 31, 2012

2012

Tammikuu
-Vuosi vaihtu ja olin sillon Jämsässä! -Täytin 14 ja käytiin äitin kanssa Amarillossa syömässä -Sain vihdoin iPhonen -Oli tosi kovat pakkaset -Olin Mimosalla yötä, ja meillä oli tositosi hauskaa ja katottiin Titanic -Pidettiin mun synttärit -En muista tammikuusta paljoakaan, koska ei tapahtunu mitään erikoista :)

Helmikuu
-Oli ystävänpäivä, joka meni mukavasti kavereiden kanssa lahjoja vaihdellen -Mun hiukset oli punaset... -Olin paljon Mimosan, Pinjan ja Lauran kanssa -Monet illat meni kahvilassa kaakaolla -Loppukuusta päätettiin, että Laura lähtee meijän perheen kanssa Leville ja sinne lähdettiin kun talviloma alko! Maaliskuu
-Alkukuu oli siis vielä lomaa ja oltiin Levillä -Laskettiin joka päivä, ja iltasin lähettiin mm. keilaamaan, kylpylään ja nuorten bileisiin, jossa esiinty JVG -Tultiin Ruotsin kautta kotiin ja siellä käytiin kaupoilla -Käytiin Lauran kanssa paljon hallilla lätkää kattomassa -Oltiin isolla porukalla Laajavuoressa laskemassa -Loman jälkeen olin viikon hirveen kipee ja mun mykoplasma alko -Sen jälkeen lähdin serkkuperheen kans äkkilähdöllä Egyptiin -Oli yks parhaimmista viikoisa ikinä -Snorklattiin, shoppailtiin, syötiin hyvää ruokaa, oltiin keskellä aavikkoa bileissä ja joka ilta baarissa! -En ollu koko maaliskussa melkeen ollenkaan koulussa...


Huhtikuu
-Ostin paljon kesävaatteita -Olin pääsiäisen mummolassa, käytiin kokolla, ajelin moottorikelkalla ja otin paljon kuvia -Hengailtiin paljon Pinjan kanssa mäkkärissä ja Teemulla -Olin taas Mimosalla yötä ja katottiin taas Titanic :D -Vietettiin eka lämmin kevätpäivä Eevan ja Roosan kaa ulkona kuvailemassa ja ostettiin mehujäät -Meillä oli turnaus Kuopiossa -Mun hiukset oli porkkanan väriset


Toukokuu
-Vappu meni serkun 16-vuotis synttäereillä -Oli paljon reenejä ja päästiin takas Aalto Alvariin -Olin Elisalla yötä ja värjättiin noi porkkanat pois, mutta niistä tuliki mustat! -Käytiin myös kattomassa Nälkäpeli, joka oli ihana -Yritin ymmärtää fysiikkaa -Olin Iidan ja Miran kanssa tivolissa -Grillailtiin kallioilla Pinjan ja Noomin kaa -Sää oli jo tosi lämmin ja mulla oli hirveet allergiaoireet -Koulussa oli paljon turhia päiviä, mm. siivouspäivä -Vietin muutaman kuuman päivän kavereitten kaa meijän takapihalla -Oli pikkuveljen synttärit ja Toukofest -En millään malttanu oottaa lomaa! Kesäkuu
-Loma alko vihdoinkin, haettiin tokarit ja vettä sato kokoaja -Suuntasin heti seuraavalla junalla Jämsään serkuille - Käytiin Tampereella shoppailemassa -Sitten olin enolla muutaman yön -Meillä oli turnaus Helsingissä -Olin koiraleirillä Elisan kaa ja tutustuttiin moniin hyviin tyyppeihin -Olin Mimosan kaa Pinjalla yötä ja oltiin lammella -Heitettiin Eevan kans talviturkit ja jäin Eevalle yöks -Mimosa oli yötä, katottiin leffoja ja meillä oli ihan kivasti herkkuja :) -Juhannuksen olin mummolassa, käytiin kokolla taas ja järvivesi oli vielä ihan jäätävää -Sitten käytiinki Lauran kanssa extemporee Jämsässä ja kavereitte mökillä! 


Heinäkuu
-Heinäkuun ekan viikon olin oikeestaan kokonaan köhniöllä kavereitten kanssa ja se oli kesän ainut helleviikko -Käytiin kattoo Mimosan kaa Ice Age 4 3Dnä ja Eevan kaa Lumikki & Metsästäjä, molemmat oli hyviä -Olin Noomin kaa Pinjalla pari yötä ja nukuttiin teltassa -Tehtiin kaikkee outoo :D -Mulla oli nimipäivät ja käytiin pienellä risteilyllä -Oli parit sukujuhlat -Ostin paljon uusia juttuja -Olin taas mummolassa, oli rentoo ja otin aurinkoo -Lähin Camillan luo Multialle pariks yöks ja meillä oli tosi kivaa -Roosan marsu oli hoidossa :)

Elokuu
-Olin enolla melkeen viikon -Käytiin Tuurissa ja Ähtärissä -Ostin hirveesti vaatteita ennen koulun alkua -Viimeset lomapäivät oli ihan mahtavat -Sää oli vähän lämpimämpi taas -Rupesin vaalentaa mun hiuksia -Oltiin viikonloppu Camillan iskällä Koskella ja ratsastetettiin -Reenit alko -Käytiin tyttöjen kans Raxissa -Puhelin meni rikki! 

Syyskuu
-Muodinyö ja kavereita -Kipeenä ja kone hajos itestään... -Kuvailin paljon -Hengailin kokoaja myllyjärvellä päin ja olin kavereitten kaa ulkona paljon -Olin yhen viikonlopun aikana RSCssä ja Justimusfilmsin ja Nost3&Protron yhteiskeikalla -Tää kuukaus parani loppuu kohden, eikä tapahtunu muuta ihmeellistä :)

Lokakuu
-Syyssateet alko ja sää kylmeni, tais tulla myös ekat lumet -Kävin paljon leffassa ja katoin Greyn Anatomiaa kokoaja -Käytiin Mimosan kanssa kuvailemassa ja syyslomalla myös kylpylässä -Joka aamu teki mieli vaan jäädä lämpösen peiton alle nukkumaan, enkä jaksanu lähtee kouluu -Polttelin jo kynttilöitä -Ostin uuden talvitakin -Lokakuu oli jotenki tylsä ,mutta rauhallinen kuukaus!

Marraskuu
-Lumet suli -Kävin monta kertaa ryhmäliikuntatunneilla ja salilla -Mimosa oli yötä ja katottiin Disney-leffoja ja juotiin kaakaota -Olin Riinalla yötä -Tuli juotua monet kupit kaakaota coffarissa -Olin joulukadun avajaisissa ja Camillalla yötä -Ja testailtiin hiuksia ja meikkejä tanssiaisia varten ja muutenki suunnittelin hirveesti mun tanssiaisasua -Lumet tuli takas ja hirveet pakkaset alko -Värjäsin hiuksia taas vähän vaaleemmaks

Joulukuu
-Vuoden viimenen kuukaus alko hyvissä merkeissä kavereitten kans -Koulussa oli Itsenäisyyspäivä tanssiaiset, joita ootin tosi kauan -Kävin kattoo Salkkarileffan -Kuvailin paljon itteeni -Vietettiin serkun synttäreitä Palokassa -Ostin uusia vaatteita ja sain paljon kivoja lahjoja! -Joulu meni rauhallisissa merkeissä ja olin mummolassa -Käytiin Amarillossa ja alennusmyynneissä -Ja uusvuos vaihtuu taas Jämsässä! 

Mulla on ollu tähän mennessä paras vuos ja on tapahtunu tosi paljon kaikkia ihania juttuja mitä en vaihtas koskaan pois! On myös ollu niitä ikäviäkin juttuja, mutta niistä on selvitty aina. Oon myös saanu paljon uusia ihania lukijoita ja oon kehittyny bloggaajana ja kuvaajana. Toivottavasti teillä kaikilla on ollu myös hyvä vuosi ja tykkäsitte tästä ylläripostauksesta! Tää oli siis vuoden vika postaus ja vielä kerran Hyvää Uutta Vuotta ihan kaikille ja tehään ens vuodesta vielä parempi! :)

No comments :

Post a Comment