Friday, March 2, 2012

city girls


Moikka kaikki! Mun nettitikku tuli tänään tänne Levin postiin niin pääsiin päivittelee vähä kuulumisia lomasta, onhan teitä jo 35 :) Lauantaiaamu oli vähä kiireinen ku ei ehtiny ees harjata hiuksia :Dd Leville päästiin joskus 21 aikoihi.
Sunnuntain kuvasaldo! Oltiin rinteessä koko päivä ja puuroaki ollaan syöty joka päivä iha riittävästi...
kärsivä - perus - pusukala - ankka
Maanantaina oltiin rinteessä ja sen jälkee päätettii mennä hohtokeilaamaan tyttöporukalla! Minä, Laura, Riina ja otettiin meijä 10-vuotias serkku Tessaki mukaa :) Oli iha jees ilta, lukuunottamatta sitä että venattii bussia eka puol tuntia ja sit vielä myöhästyttiin siitä.. Mutta taksilla matka taittuu nopeemmi :)
Tiistaina taas rinteessä aamusta ja ilta oltiin Riinan kans kylpylässä! Se kylpylä oli ihan hullun maukas, harmi ku en ottanu kuvaa siitä :/ Kuitenki oli tosi kivaa, naurettii varmaan 2 tuntii yhelle jutulle :Dd
Keskiviikko keskellä viikkoo! Aamu meni rinteessä, sen jälkee valmistautumaan JVG keikalle. Oli iha jees meno, näki tuttuja ja tutustu uusiin. Keikan jälkee mentii porukal keskustaa tekee kaikkee tyhmää... Juotiin mm. hesessä maitoo, käveltiin baariin ilman häätöö hankkii rahaa, pöllittiin pulkkia ja sikareita. Jännää (: Sit minä ja Riina saatiin hyvä idea! Kiivettiin eturinne ylös ja mentiin metän kautta kotiin, seurauksena jaloissa ja perseessä paleltumat... oli taas järkevää. 
Tää päivä meni kokonaa rinteessä ja käytii Riinan kans ostaa parit matkamuistot. Nähtii myös ekaa kertaa tääl pohjosis revontulii, mut just ku olin hakemas kameraa, nii ne lähti... Mutta öitä ja toivottavasti teillä on ollu ihana loma! ...joka jatkuu onneks.

2 comments :

  1. vähänkö riikka kivoja kuvia! laskitteko tota kisarinnettä? :D tekee iha hulluna mieli takas leville ku kattoo näit kuvii! meiän kyl pitää pakosti nähä nyt tän loman jälkee :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha kiitti :D noi kuvat on nyt mitä on, ku ne on otettu puhelimella...... mutta joo laskettii ! ja nii pitäis nähä (:

      Delete